3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suchdolská rezerva si vyšlápla na Novosedly


Branky


55. D. Čáp , 58. J. Brabec , 61. D. Čáp - 12. P. Hrubý
18

Fotbalisté Suchdola vyhráli ve 22. kole Okresního přeboru nad Novosedly 3:1 a potvrdili, že doma na jaře neprohrávají. Všechny góly domácích padly ve druhém poločase. Novosedly poslal do vedení Hrubý. Ve druhém poločase ale domácí vstřelili tři rychlé branky během šesti minut a všechny body tak zůstaly v Suchdole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jakub Vaněk (hráč): Od tohoto zápasu jsme neočekávali nic snadného. Novosedly jsou kvalitní tým, náš konkurent v tabulce a i proto jsme chtěli zápas vyhrát. Bohužel vstup do utkání se nám vůbec nevydařil, ve 12. minutě jsme dostali gól. U všech odražených míčů jsme byli pozdě a nedařila se nám kombinace, soupeř byl lepší. O poločase byla "bouřka" v kabině a do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem lépe. Díky třem brankám po rychlých kombinacích za obranu soupeře jsme se dostali do vedení a poté jsme zápas už v klidu dohráli. Byli jsme rádi, hlavně kvůli velkému počtu domácích diváků, kteří na zápas dorazili.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas jsme měli více ze hry, dali jsme gol, druhý jsme mohli přidat, měli jsme spoustu střel na bránu a některé šance jsme mohli řešit jinak. Suchdol měl jednu nebezpečnou střelu na bránu. Okolo třicáté minuty domácí vystřídali a poslali na hřiště tři kluky nejspíš z áčka. Do poločasu jsme ještě vydrželi, po přestávce jsme dostali tři goly během šesti minut a bylo po fotbale. A to ještě Malý chytil tři goly a jednou domácí netrefili zblízka odkrytou branku. Našim klukům slouží ke cti, že to nezabalili a snažili se s výsledkem něco udělat a ke konci zápasu jsme měli dvě velké šance , které jsme neproměnili.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - L. Kuchyňka [-] , Z. Zlamšídlo [-] , J. Opelka [-] , K. Trmal [-] , T. Kamiš [-] , M. Havelka [-] , J. Brabec [-] , M. Matějček [-] , D. Kreim [-] , F. Rácik [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Kypta [-] , P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - D. Kroupa [-] , M. Hladílek [-] , J. Mazanec [-] , O. Šrom [-] - P. Zeman [-] , P. Hrubý [-]

Hráči zápasu: J. Brabec , D. Čáp .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KŘÍŽ Karel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza