3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 14:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč počtvrté za sebou padla, ve Stráži prohrála 0:3


Branky


18

Fotbalisté Peče nedokázali napravit předchozí tři prohry a ve 22. kole Okresního přeboru prohráli i ve Stráži nad Nežárkou vysoko 0:3. V jednoznačném duelu stříleli branky jen domácí, kteří třemi góly ve druhém poločase v podání Jakuba Kalvase, který se trefil dvakrát a Břetislava Chovítka rozhodli o svém vítězství. Domácí se díky této výhře dál drží na druhé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Hráči společenství Peče a Rudolce do Stráže přijeli v oslabené sestavě pouze v jedenácti lidech. Strážští naopak postrádali pouze zraněného stopera Kollára na jehož místo se posunul Jančura. Takže se dalo očekávat, že body zůstanou ve Stráži. A aby toho nebylo pro fotbalisty Peče málo, hned na začátku zápasu se musel z důvodu zranění stoper Jindřich Zamazal posunout do branky a gólman byl tak vyslán do útoku. Průběh prvního poločasu byl ve znamení pálení jedné šance Stráže za druhou. Pečské mužstvo se snažilo, dá se říci všemi míči, hledat Jiřího Nováka operujícího v útoku, ale ten byl strážskou obranou jako sám voják v poli eliminován a k ničemu vážnějšímu nebyl puštěn. S přibývajícím časem a neproměňováním stoprocentních šancí se na strážské kopačky vkrádala nervozita a sami hráči si situaci více komplikovali svou nekoncentrovaností a komentováním všeho možného. A tak i díky tomuto skončil poločas smírně 0:0.

Domácí vstřelili tři branky za poločas, Mikuláštík sportovně neproměnil pokutový kop

Na začátku druhého poločasu se naštěstí pro Stráž podařilo po rohovém kopu skórovat hlavou na přední tyči Jakubovi Kalvasovi a tak se domácí ujali vedení – 1:0. Běžela 47. minuta. Dále se zápas nesl v duchu zahazovaných šancí strážských borců. Ještě za stavu 1:0 byla písknuta penalta za faul na Mikuláštíka. Ten ovšem avizoval rozhodčímu, že se o penaltu dle jeho názoru nejednalo, neboť mu zasahující obránce Peče míč ve vápně vypíchl čistě. I přesto byl rozhodčí přesvědčen, že se jedná o pokutový kop. Mikuláštík jej tedy zahrával způsobem, že jej poslal po domluvě s gólmanem hostí jemu přímo do náruče a hrálo se dále. V 76. minutě se již skóre na světelné tabuli měnilo a to tak, že se podruhé v zápase trefil do černého Jakub Kalvas a tím konečně uklidnil nervózně hrající domácí mančaft – 2:0. Ještě do konce zápasu se dokázali strážští prosadit, díky krásně naservírovanému míči Mikuláštíkem před branku, kde s přehledem uklízel Břetislav Chovítek. Stav v 89. minutě – 3:0. Zápas se již dohrál v poklidu a skóre se už neměnilo.

Autor: Martin Zvára

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Výsledek 3:0 je sice krásný, ale způsob, jakým jsme k němu došli má již své trhlinky. Naše hlavní bolest neproměňování tutových šancí a z toho vyplývající nekoncentrovanost a frustrace některých hráčů je alarmující. Proti týmu, který bude v lepším rozpoložení a plné sestavě, se nám toto nemusí vyplatit. A už vůbec ne v Popelíně, který má na jaře doma bilanci 3-1-1 se skóre 16:8. Musíme proto předvést o hodně koncentrovanější výkon. V což věříme, a tudíž nic jiného než 3 body si nepřipouštíme.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kalvas [-] , J. Eger [-] , R. Běhal [-] , M. Bubal [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-] , B. Chovítek [-]

FC Peč
M. Urbánek [-] - J. Zamazal [-] , D. Říha [-] , M. Hartman [-] , R. Kuneš [-] , R. Pátek [-] , M. Hlaváček [-] , J. Novák [-] , O. Hes [-] , P. Novák [-] , T. Konečný [-]

ŽK: 84. J. Jančura - 21. M. Hartman , 43. D. Říha , 50. M. Hlaváček .
Hráči zápasu: J. Jančura , J. Kalvas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Náprava Miroslav - SAIDL Radek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích