5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice doma nasázela Kunžaku pět branek a ukončila sérii proher


Branky


7. J. Demeter , 20. J. Demeter (p.) , 41. J. Richtr , 63. J. Demeter , 71. M. Šperl - 75. F. Fáber
18

Ve 22. kole Okresního přeboru přivítali fotbalisté Lásenice na svém hřišti Kunžak. Domácí vedli po poločase 3:0, díky dvěma brankám Demetera a Richtra. Ve druhé půli už byl duel plně v režii domácího mužstva, nejprve dokonal hattrick Demeter a pátou branku vstřelil Šperl. V závěru snižoval kunžacký Fáber.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

Rapid nastupoval k utkání s favoritem s pokorou, ale vírou, že by se již mohl slavit tříbodový zisk. Tomu nahrávalo složení sestavy, které čítalo 16 hráčů a zároveň z opor chyběli pouze svatebčané Michal Blažek s Petrem Janečkem a Petr Písař, který před pár zápasy ukončil činnost v lásenickém týmu. Domácí začali opatrně a nechali hostím vyvíjet aktivitu. Ze začátku zahrozil ale pouze Franta Fáber, který svým pohybem, rychlostí a silou v soubojích dělal velké potíže zelenobílé obraně. Z tohoto ale převážně platonického tlaku vyústil pouze nastřelená tyč právě Fáberem a několik málo střel na Kodymovu branku, které ale i díky jeho dobře načasované formě neznamenaly žádnou pohromu. A pak se osmělil i Rapid a především Jan Demeter, který měl svůj den. Již v sedmé minutě se prosmýkl po dobré kombinaci po pravém křídle a jeho střílený centr si bokem srazil do brány Pavel Hynek - 1:0. Ve 20. minutě zahrávali domácí rohový kop, výborně hrající Jirka Heřmánek nasměřoval hlavičkou míč pod břevno, kam Pavel Janák neměl šanci dosáhnout, ale dosáhl tam jiný host - Oldřich Fáber. Sudí Maňhal neměl jinou možnost, červená karta a penalta. Tu s přehledem proměnil Jan Demeter - 2:0. Pak opět převzal otěže zápasu do svých rukou Kunžak, který se i přes početní oslabení snažil kombinovat, převážně Sulimenkem a Frantou Fáberem. Ale bezúspěšně, i díky skvělému výkonu středových hráčů Rapidu Heřmánka s Medkem. Ve 41. minutě se po chybě hostujících stoperů dostal do brejku benjamínek v domácím dresu Josef Richtr a neměl problém obstřelit Janáka - 3:0. Poločas skončil naprosto nečekaným, dá se říci až šokujícím výsledkem. Kunžak byl celé první dějství více na míči, ale i díky velmi dobrému domácímu brankáři a se mu nepodařilo skórovat.

Domácí berou všechny body

Druhá půle začala stejně, jako končila ta první. Mírnou územní převahou Kunžaku. Jenže v 63. minutě potáhl kolem levé čáry míč Šperl, navedl si ho na střed a šajtlí krásně našel zprava nabíhajícího Jana Demetera, který svým třetím gólem zvýšil na 4:0. Pak zahodil naprostou tutovku Matěj Šperl, kterému se zamotal míč pod nohama asi osm metrů od branky a ani přes naprosté osamocení nebyl schopen zakončit. O několik minut později si to ale vynahradil a zvýšil na debakl - 5:0. Chvilku na to mohl zvýšit Richtr, ale jeho dělovka z voleje z osmnácti metrů skončila pouze na vnitřní tyči u šibenice, odkud se odrazila podél brankové čáry mimo hřiště. Rapid měl ještě jednu zajímavou šanci, kdy Heřmánek hlavou po rohu poslal míč těsně nad břevno. V 75. korigoval skóre nejlepší hráč Kunžaku František Fáber a po samostatném průniku od půlky hřiště snížil - 5:1. Sulimenko ještě vyslal dvě střely nad, na druhé straně se zaskvěl robinzonádou také Janák po ráně Tomáše Blažka. 

Autor: Petr Boček



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - T. Blažek [-] , M. Šperl [-] , J. Demeter [-] , P. Boček [-] , P. Medek [-] , J. Kandl [-] , J. Heřmánek [-] , B. Bednář [-] , L. Punda [-] , B. Beránek [-]

TJ Kunžak
P. Janák [-] - T. Mašek [-] , M. Novák [-] , D. Račák [-] , F. Fáber [-] , A. Terš [-] , P. Hynek [-] , Y. Sulimenko [-] , R. Hrůza [-] , L. Jirků [-] , O. Fáber [-]

ŽK: 45. J. Heřmánek , 48. B. Bednář - 35. A. Terš . ČK: 20. O. Fáber .
Hráči zápasu: J. Heřmánek , J. Demeter .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - NOVÁK Jiří, FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů