0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 14:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Peči zvítězil fotbal, Stará Hlína odváží všechny body


Branky


19

Souboj dvou týmů z popředí tabulky, nabídl velmi zajímavou podívanou. Do vedení se jako první dostali po dvaceti minutách hostující fotbalisté zásluhou Šauera. Stará Hlína přidala druhou branku ve druhé půli. Domácí měli několik šancí na zvrácení vývoje duelu, ale své šance nevyužívali. Stará Hlína si tak odváží všechny body z Peče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hráč): Ve vyrovnaném a fotbalovém zápase dneska nevyhráli domácí ani hosté. Vyhrál fotbal. Za stavu 0:1 brácha odvolal penaltu na svojí osobu, o chvíli později jsme dostali gól na 0:2 a mě to bylo úplně jedno. Byl jsem totiž pyšnej.

FK Stará Hlína
Vladimír Hadač (hráč): V Peči jsme odehráli dobré utkání. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a vypracovali si hned několik slibných příležitostí. Naší aktivní hru jsme zúročlili ve 22.minutě brankou M. Šauera. Po této brance se nadále hrál na oko diváka pohledný fotbal, ale do přestávky už branka nepadla. Druhý poločas se odehrával v podobném duchu s brankovými příležitostmi na obou stranách. V 63.minutě jsme udeřili podruhé, když se z dorážky prosadil Standa Kadlec. Nutno podotknout, že před touto brankou se odehrál možná rozhodující moment celého utkání a to když rozhodčí nařídil pokutový kop na Jiřího Nováka. Sám hráč posléze penaltu odvolal, jelikož se o faul nejednalo. Po druhé brance se obě mužstva nadále prezentovala kvalitním výkonem, ale ukazatel skóre už se do konce zápasu nezměnil. Všichni naši hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Uznání si jednoznačně zaslouží Jiří Novák.



Sestavy


FC Peč
J. Zamazal [-] - T. Zajíc [-] - R. Kuneš [-] , J. Novák [-] , M. Urbánek [-] , R. Pátek [-] , O. Hes [-] , P. Novák [-] , L. Popjak [-] , F. Smejkal [-] , T. Doležal [-]

FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - P. Šauer [-] , D. Širhal [-] , J. Meškan [-] , R. Jičínský [-] - M. Pfeifer [-] , M. Šauer [-] , V. Hadač [-] , R. Chmátal [-] - M. Benda [-] , J. Hrbek [-]

ŽK: 32. L. Popjak - 27. D. Širhal , 60. R. Jičínský , 65. M. Benda .
Hráči zápasu: P. Žižka , D. Širhal .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - JANÁK Pavel, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2022 13:59
Palec nahoru, do Peče.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Velmi atraktivní utkání, které skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích