0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 13:30

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavonice vezou tři body z Chlumu


Branky


17

Fotbalisté Chlumu u Třeboně v 19. kole Okresního přeboru podlehli doma Slavonicím 0:2. O vítězství hostů rozhodli Marhoun a Deutschar. Slavonice tak stále mají na čele tabulky náskok dvou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Marhoun

S hřištěm v Chlumu nemají Slavonice velké zkušenosti, mnozí z nich tam byli poprvé, terén byl na hraně hratelnosti. Ale, až se domácím uchytí trávník, tak budou mít krásný pažit. Po dvou, herně, i výsledkově nepovedených utkáních hosté potřebovali ze sebe setřást nervozitu, to se jim na začátku utkání povedlo, v 2. minutě nastřelili břevno, herně vypadali dobře, i přes těžký terén hráli pěkný fotbal, byli silní na míči, soupeře takřka do ničeho nepustili, několik dlouhých míčů, které směřovali za obranu slavoničtí bezpečně odvrátili. Ve 23. minutě se konečně prosadil Petr Marhoun. Poločas tedy skončil 0:1.

Hosté si odvážejí všechny body

Druhý poločas byl herně výborný, ale s přibývajícím časem slavoničtí začali bojovat sami se sebou, i přes spoustu vyložených, ale skutečně vyložených šancí se jim nedařilo dát druhou branku. Střelec prvního gólu, Marhoun bohužel nevystoupil ze svého stínu a neproměnil několik tisíciprocentních šancí, což jim moc nepomáhalo. Domácí měli ve druhém poločase jednu příležitost, po zahrání rohu po skrumáži ve slavonickém pokutovém území hrozbu horko těžko odvrátili, naštěstí. V 73. minutě Slavonice navýšily skóre na 0:2, po krásné akci zleva centroval Nevrkla, Lukš lehce ve vápně hlavičkou prodlužoval a Radek Deutschar z jedničky, do šibenice, o tyč vstřelil krásný gól. Po tomto gólu se hosté uklidnili a ve vysokém tempu dohráli utkání, opět s několika neproměněnými vyloženými šancemi.

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Jsem rád, že jsme to na velmi těžkém terénu zvládli, zvítězili jsme a nejsme zranění. Herně jsme se zlepšili, ale proměňování šancí nás prozatím trápí, celkově, po dvojí herní bídě se bylo na co koukat, zápas jsme odmakali. Zápas se povedl Tomáši Geislerovi, který nastupuje většinou ze střídačky, tentokrát nastoupil od začátku a odehrál výborné utkání. Po dlouhé době, po zranění, se nám vrátil Tomáš Lukš, který byl u druhé branky, obrana se zálohou nám fungovala. Ačkoli se Gazíkovi zápas nadmíru povedl, tak musím vyzvednout dva výkony. Nejlepší výkon našeho týmu předvedli Radek Deutschar, který se zapracoval do týmu po příchodu z béčka, jeho výkony mají vzestupnou tendenci, v tomto utkání hrál výborně, takřka nekazil, dal do hry myšlenku, byl v náběhu, situace řešil výborně. Svůj výkon okořenil nádhernou brankou. Druhý výkon zápasu, Milan Balík, v 39, za nedlouho 40 letech předvádí výborné výkony, jde znát, že si na pozici stopera zvykl a ve spojení s dravým Žampou tvoří výbornou stoperskou dvojici, to vše povýšeno jistou hrou s myšlenkou v rozehrávce. Ač jsem vypíchl dva nejlepší hráče utkání, tak musím doplnit třetího, a to je celý tým, protože po dvou herních nezdarech jsme zvedli hlavy, hráli pěkný fotbal, bojovali jsme, nic nevypouštěli, byli jsme draví, hladoví, hráli jsme jako tým. Jen tak dál a gólovou smršť odšpuntujeme doma proti Novosedlům.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
J. Čech [-] - M. Špale [-] , T. Smetana [-] , M. Čáp [-] , J. Hájek [-] , R. Novák [-] , D. Sejk [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - T. Lukš [-] , J. Anděl [-] , D. Nevrkla [-] , M. Nikrmajer [-] , M. Jahoda [-] , R. Deutschar [-] , F. Žampa [-] , P. Marhoun [-] , M. Balík [-] , M. Jindrák [-]

Hráči zápasu: M. Balík , R. Deutschar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Devera Radek - JANOVSKÝ Tomáš, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Slavonice se v posledních kolech trápí, nepadá jim to tam, ale i tak v Chlumu zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích