4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína si smlsla na Starém Hobzí


Branky


15

Fotbalisté Staré Hlíny porazili v utkání 16. kola Okresního přeboru 4:0 Staré Hobzí a vrátili se v tabulce na šestou pozici před Kunžak. Domácí nasměroval k pohodlnému triumfu dvěma góly David Marek. Definitivní pojistku přidal chvíli po začátku druhé půle Petr Dolejší. Staré Hobzí zůstává po své deváté letošní porážce jedenácté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Marek

V sobotu 9.4. 2022 přivítal tým FK Stará Hlína na domácím fotbalovém stadionu tradičního soupeře TJ Dyje Staré Hobzí. Domácí tým chtěl naplno bodovat a potěšit tak domácí fanoušky. Úvod utkání patřil domácímu celku, aktivní hrou si Stará Hlína vytvářela brankové příležitosti, ale bez gólového efektu. V 11. minutě utkání byl faulován domácí útočník Benda. Nařízený trestný kop zahrával Václav Marek a přesnou střelou poslal domácí tým do vedení. Stará Hlína nadále pokračovala v kombinační hře a soupeře z Hobzí do šancí ohrozit domácí branku nepouštěla. Skóre se do konce prvního poločasu nezměnilo i přesto, že Hlína měla ještě několik slibných brankových příležitostí. 

Domácí berou všechny body

Do druhé poloviny zápasu nastoupil domácí tým ještě s větším odhodláním zvítězit a hned ve 46. minutě přidal svůj druhý gól v utkání Václav Marek, který dokonale zužitkoval přesnou nahrávku od Jana Hrbka a tvrdou střelou překonal bezmocného golmana hostů. Tým ze Starého Hobzí se zatáhl do obrany a Stará Hlína bezpečně kontrolovala průběh utkání. V 59. minutě se domácí tým radoval ze třetí vstřelené branky, když se prosadil z trestného kopu Petr Dolejší. V 72. minutě si na centrovaný míč naběhl hlinský Stanislav Kadlec a hlavou vstřelil čtvrtý gól utkání. Konec zápasu se odehrával na polovině hostů a Stará Hlína tak zaslouženě zvítězila v domácím utkání proti soupeři ze Starého Hobzí 4:0. 

Autor: Petr Šauer



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - R. Jičínský [-] , J. Meškan [-] , D. Širhal [-] , P. Šauer [-] - P. Dolejší [-] , M. Šauer [-] , M. Vonka [-] , R. Chmátal [-] - V. Marek [-] , M. Benda [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - M. Kiessling [-] , J. Habr [-] , V. Zejda [-] , H. Bican [-] - Z. Fišer [-] , P. Distl [-] , A. Veverka [-] , D. Malášek [-] - D. Křivánek [-] , B. Brůžek [-]

ŽK: 56. P. Dolejší , 61. R. Chmátal - 58. J. Habr , 64. M. Kiessling .
Hráči zápasu: D. Širhal , V. Marek , P. Dolejší , M. Vonka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HANZAL Jan - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vítězství přeji Hobzí, ale předpokládám vítězství St. Hlíny, která využije domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Hlína zabere a na domácím trávníku zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích