2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 14:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž doma ztratila dva body, s Novou Včelnicí pouze remizovala


Branky


15

Stráž nad Nežárkou - Fotbalisté Stráže v utkání 16. kola Okresního přeboru jen remizovali s Novou Včelnicí 2:2. Domácí sice vedli zásluhou Kozla a Bubala, ale hosté do poločasu snížili a v 66. minutě dokonce vyrovnali díky Zápotokovy. V tabulce zůstává Stráž na druhém místě, Nová Včelnice je předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Oproti prvním dvěma zápasům jara domácí museli udělat dvě změny v zahajovací sestavě. Na postu gólmana nastoupil Oldřich Skipala za omluveného Pavla Rychlého a na středu zálohy tentokrát začínal Martin Bubal za nemocného Jakuba Kalvase. Do zápasu domácí vlétli s vervou a hned od začátku hráli kombinační hru, díky které se dostávali do šancí. A tak jim byla odměnou trefa do černého hned v 10. minutě zápasu, kdy se prosadil Jan Kozel - 1:0. Chvilku poté si však Kozel přivodil svalové zranění a musel vystřídat. Hned v 17. minutě se poprvé po návratu do Stráže prosadil Martin Bubal a otevřel tím svůj gólový účet v barvách Sokola - 2:0. Do konce poločasu byl strážský výkon ovlivněn peripetiemi s dalšími zraněními hráčů a jejich ošetřování, a tak se dovolili soupeři nadechnout a po několika zahrávaných rohových kopech snížit. Prosadil se na zadní tyči nikým neatakovaný Jakub Matějka, který z úhlu propálil vše - 2:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Do druhé půle domácí šli s jasným cílem přidat nějakou branku. Ale to se jim nedařilo, a naopak pustili soupeře do hry, který okysličil sestavu o několik mladíků z áčka. Herně se strážští úplně vytratili a až na několik ojedinělých náznaků šancí je soupeř k ničemu nepouštěl. Byli to právě včelničtí hráči, kteří jako polití živou vodou měli územní převahu a hrozili nebezpečnými ataky. Vyložených šancí bylo tedy na obou stranách pohříchu málo. Odměnou hostujícímu týmu za aktivitu bylo vyrovnání v 66. minutě z rohového kopu, po opětovném nepokrytí útočícího hráče, konkrétně Lukáše Zápotoky - 2:2. Opět se tedy potvrdilo pravidlo, že góly Stráž nedostává obvykle ze hry, ale inkasuje hlavně po standardních situacích díky nedůrazu a naivitě bránících hráčů. Rozháraná koncovka zápasu nepřinesla již žádnou změnu ve skóre a tak se body rozdělily mezi oba týmy. Remízu domácí berou samozřejmě jako ztrátu a zároveň varování, že se zápasy nebudou vyhrávat samy, pokud pro to neudělají maximum. A už vůbec ne ve Strmilově, kam jedou příští víkend. Tam je čeká hodně těžké utkání, už jen protože se jim na strmilovském hřišti dlouhodobě nedaří. A určitě budou chtít odčinit porážku od Slavonic v tomto kole.

Autor: Martin Zvára



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
O. Skipala [-] - J. Eger [-] , J. Kozel [-] , M. Bubal [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

TJ Nová Včelnice B
T. Ködel [-] - D. Tuček [-] , F. Lukš [-] , L. Zápotoka [-] , P. Tušil [-] , D. Matějka [-] , J. Matějka [-] , O. Blecha [-] , O. Novotný [-] , M. Neubauer [-] , D. Brus [-]

ŽK: 56. V. Labuť , 80. M. Bubal - 27. F. Lukš , 44. J. Matějka .
Hráči zápasu: B. Chovítek - L. Zápotoka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Náprava Miroslav - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Stráž si s Včelnicí prohraje jak kočka s myší a lehce zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Stráž na jaře ještě nedostala gol a se Včelnicí by si měla poradit bez nějakých větších potížích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích