Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Sedliště deklasovaly bezzubé Mosty


Branky


14

Se sestupem smířené Mosty u Jablunkova zajížděly do Sedliští. Frýdecko-místecký celek se veze na vlně 4 utkání bez porážky a nyní měli před sebou výzvu v podobě rozšíření této série na číslo 5. Lehčího soupeře si zřejmě ani nemohli přát, hosté z Mostů u Jablunkova doposud v odehraných 21 utkáních nezískali ani bod a platí za obrovské otloukánky v tabulce, když se krčí s nulou na bodovém kontě na poslední pozici. Domácím navíc nescházelo ani ofenzivní duo Kovács - Krejčok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trápili v koncovce

Domácí se od začátku vrhli do útoku, ale silný vítr a nervozita z povinného vítěztví jim svazovala v koncovce nohy. Hosté se snažili hrát ze zajštění obrany a dlouhými míči hledat hráče v útoku. Po úvodní dvacetiminutovce, ve které domácí nevyužili několik slibných šanci, se po pravé straně protáhl Kusák a střílenou přihrávkou našel před branou nekrytého Kovácse. Zdálo by se, že se domácí uklidní, ale stále je trápila nervozita a hosté se snažili hrozit rychlými brejky. Do konce poločasu žádné mužstvo svou šanci nevyužilo a tak se šlo do kabin za hubeného stavu 1:0.

Kovács stihl nastřílet další čtyři branky

Do druhé půle domácí nastoupili ve snaze zklidnit hru a co nejdříve rozhodnout ve svůj prospěch. Mosty však ještě zápas nevzdávaly a bránily se co to šlo. Kovácsovi druhý gól ještě nebyl po ofsajd uznán, další šance vychytal dobře postavený golman hostí. Zlom nastal až v 61 minutě, když Kovács na vápně nezištně vybídl Piekarczyka a ten šancí nepohrdl a prostřelil Jopka. Od té chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo a domácí si otevřeli střelnici. Během dalších 20 minut nastříleli 6 branek, když se ještě trefili Kovács,Kusák a Krištof. V 74 minutě uzavřel hattrick Kovács, ale byl mu málo a tak pálil dál. Trefil se ještě 2x a tak jeho gólový účet se zastavil na 5ti. Druhý kanonýr Krejčok sice góly nedával, ale proměnil se tentokrát v nahrávače.



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer: Mosty sice hrály odhodlaně, ale jejich mladé mužstvo plné dorostenců, v závěru již nemělo síly na odpor a i přes vysokou prohru se nemusí za výkon stydět. My jsme se 60 minut trápili, ale nakonec jsme se dobře naladili na příští utkání, ve kterém budeme chtít opět uspět.




Sestavy


FK Sedliště
O. Šokala [-] - D. Krejčok [-] , Z. Piekarczyk [-] (66. D. Gwozdz [-] ) , M. Krejčok [-] (69. D. Kaloč [-] ) , R. Krischke [-] - T. Kusak [-] , R. Krpel [-] , T. Sekanina [-] (74. V. Durak [-] ) , J. Kovács [-] , T. Hvolka [-] (69. R. Krištof [-] ) - T. Majer [-] -

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
V. Jopek [-] - P. Šafařík [-] , L. Bednár [-] , D. Frola [-] , R. Drong [-] (81. D. Nieslanik [-] ) - O. Jochymek [-] , A. Puczok [-] , J. Gazur [-] (66. A. Mirga [-] ) - M. Turek [-] , F. Žídek [-] , J. Kotek [-] -

ŽK: 45. T. Kusak - 26. O. Jochymek , 62. D. Nieslanik .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Petr Mroviec
Tip experta: výhra domácích

Sedliště si s klidem dojde pro výhru, neočekávám žádné překvapení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích