Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá tradičně neinkasovala a rezervu Lokomotivy rozstřílela


17

Muži Horní Suché se nadále plaví na vítězné vlně. Jejich formu tentokrát odneslo béčko petrovické Lokomotivy, kterému nasázeli 6 branek, o které se postaralo trio dvougólových střelců Wojtyna, Stuchlík a Pastušek. Po rozpačitém prvním poločase padla většina branek až ve druhém poločase. Po kontumovaném zápase s Nýdkem je tak série zápasů bez inkasované branky na čísle 15.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově chudší první poločas rozhodl Stuchlík

Na výborném pažitu hlavní hrací plochy v Závadě měli v úvodu utkání lehce navrch domácí, kteří se po důrazu v osobních soubojích dostali k několika rohům, ze kterých ale ohrozit branku Herdziny nedokázali. První náznak šance Sušanů měl v 9. minutě Pastušek, jehož technickou střelu zpoza vápna zblokovala obrana domácích na roh. O minutu později pelášil po skvělém obloučku Janovského sám na bránu Stuchlík, který ale pohořel na domácím brankáři. Následná série rohových kopů zůstala bez úspěchu. V 19. minutě vyslal Stuchlík do samostatného úniku Pastuška, ale ani ten si tváří v tvář domácímu brankaři nevěděl rady. Ve 25. minutě mířil Wojtyna z přímého kopu těsně nad. A když ani Nový nevyužil své šance, vzal si slovo opět Stuchlík, který se proháčkoval na hranici vápna přes domácí obránce a přesnou střelou k tyči určil poločasové skóre 0:1.

Koncert Horní Suché

Hornosušský gólostroj ve druhém poločase odšpuntoval po faulu na čerstvého Kuxe v 50. minutě nádherným gólem z přímého kopu Wojtyna – 0:2. Hned o dvě minuty později utekl po lajně domácím obráncům Kux, který poslal míč před poloprázdnou branku Stuchlíkovi a ten zvýšil na 0:3. A ten byl i u další gólové akce, když uvolnil ve vápně Wojtynu, který přidal svou druhou branku v utkání – 0:4. O sedm minut později šel sám na branku Kux, jehož ještě brankář domácích stačil vychytat, ale k odraženému míči se dostal Pastušek a ten se již nemýlil – 0:5. Stejný hráč pak završil na konečných 0:6 po pěkné akci na křídle a centru od Lukáše. Sušané tak potvrdili roli favorita a připsali do tabulky další tři body.

 



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Aleš Stuchlík: Začátek utkání byl vyrovnaný. Soupeř nám nechtěl dát nic zadarmo, ale i přesto jsme si dokázali vytvořit hodně šancí a dokonce i skórovat. O poločase jsme si v kabině řekli, že musíme přidat, což se nám povedlo. Musím také pochválit opravdu nádherný terén, který jsme si všichni užívali. Každý zápas je jiný a každý tým má své kvality.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Siuda [-] - J. Kostura [-] (72. D. Melichárek [-] ) , J. Kuljovský [-] , P. Mazurek [-] (72. P. Bernatík [-] ) , G. Molnári [-] - P. Žyla [-] , D. Krul [-] , J. Urban [-] , A. Ostáš [-] (82. R. Melichárek [-] ) - R. Kučera [-] , P. Šuster [-] (88. T. Lincer [-] ) -

Sportovní klub Horní Suchá
T. Herdzina [-] - M. Urbaník [-] , J. Pietrasz [-] , F. Přichystal [-] , R. Kubját [-] - D. Pastušek [-] (82. F. Kulich [-] ) , T. Wojtyna [-] , J. Janovský [-] , A. Ševčík [-] (72. J. Lukáš [-] ) - T. Nový [-] (46. F. Kux [-] ) , A. Stuchlík [-] (72. S. Ryt [-] ) -

ŽK: 61. D. Krul , 87. M. Siuda , 90. J. Kuljovský .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Tomáš Majer
Tip experta: výhra hostů

Předpokládám, že k domácímu utkání se již domácí sejdou, ale mělo by jít jen o vylepšení skóre Horní Suché.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů