0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč si připsal důležité vítězství


Branky


15

FK Staříč zajížděl na hřiště Lokomotivy Petrovice, kde se utkal s místní rezervou. Staříč vedený trenérem Šponiarem, přijížděl na půdu jednoho ze tří posledních celků soutěže jako horký favorit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl šutér Kaulinec

Trenér Šponiar postrádal v Petrovicích dlouhodobé marody Quitta, Krpce, Mudru ke kterým se v poslední době přidal i Chovanec a pro tento duel je doplnil i Vokoun a Míček. Naopak mohl trenér Šponiar vyiužít služeb Királyho a Alferyho, které také poslal okamžitě do boje od úvodních minut. 

Celek domácích se již tradičně sešel ve standardní sestavě, kterou doplnili hráči kádru A-týmu, Adrian Ostáš a Jakub Urban, kteří za "áčko" odehráli celý duel proti vedoucímu Krnovu v základní sestavě. Jho z A-týmu doplnil alespoň na lavičku náhradníku i Glauco Molnári.

 

Ačkoliv byla petrovická rezerva tedy lehce podpořená účastí hráčů se zkušenostmi z letošní sezony Krajského přeboru, tak na hře to, až tak vidět nebylo. V prvních minutách jsme bohužel nezaznamenali žádnou větší šanci ani na jedné straně. Až po desáté minutě se osmělili jako první domácí, kteří ale dvakrát za sebou ztroskotali na připraveném Smetanovi. 

Diváci si tedy na první branku v utkání počkali do 23.minuty, kdy Kaulince vyslal přihrávkou za obranu Lokomotivy Király. A velezkušený mazák si při zakončení nelámal hlavu a otevřel skóre na 0:1. O devět minut později, díky skvěle kolmici rychlonožky Trčky se souboj tváří v tvář mezi Kaulincem a Siudou v bráně domácích opakoval - tentokrát si už ovšem Kaulinec vylámal zuby a Siudu neprostřelil. Mohlo platit pověstné nedáš - dostaneš, jenže domácí ztroskotali ve vyložené šanci.

Smetana si připsal asistenci

Začátek druhé půle opět silnější na straně domácích. Ti opět ohrožovali bránu Staříče, nicméně Smetana se zdál být neprůstřelný. V 59.minutě se Smetana zapsal do statistik i netradičně. Svým dlouhým odkopem od brány, který přeletěl obranu petrovické rezervy, a který si našel Musálek a poslal jej až za Siudu do brány. 

V 68.minutě odstoupil prakticky nejnebezpečnější hráč domácích Šuster, kterého nahradil Filipek. Domácí celek se ve zbytku utkání snažil o zvrat ve skóre, vždy ale ztroskotal na zakončení.



Ohlasy k zápasu



FK Staříč
Petr Jukl: Věděli jsme o co v Petrovicích hrajeme. Domácí se mohli dotáhnout na rozdíl 3 bodů nebo naopak my jsme mohli odskočit ode dna tabulky, což se nám podařilo. Zápas velice těžký, bojovný, silový, spoustu dlouhých nakopů do osobních soubojů. Myslím si, že spoustě hráčům se na Velikonoce bude těžce vstávat z postele (smích). Tradičně rozhodla naše produktivita. Zápasy, kdy proměníme své šance většinou vyhráváme. Nutno podotknout, že kdyby všichni soupeři, měli takový trávník jako v Petrovicích na tréninkovém hřišti, to by byla radost hrát.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Siuda [-] - J. Kostura [-] (77. G. Molnári [-] ) , J. Urban [-] , A. Ostáš [-] , L. Zetek [-] - P. Pavlát [-] (68. D. Filipek [-] ) , M. Škuláň [-] , P. Žyla [-] - P. Šuster [-] (68. D. Hruška [-] ) , P. Láznička [-] (54. J. Kuljovský [-] ) , P. Chwastek [-] (46. P. Mazurek [-] ) -

FK Staříč
L. Smetana [-] - S. Matula [-] , L. Kaulinec [-] , P. Jukl [-] - A. Alfery [-] , S. Musálek [-] , D. Kocián [-] , P. Velička [-] , K. Trčka [-] - P. Király [-] (85. P. Klečka [-] ) , P. Klečka [-] (64. M. Hromádka [-] ) -

ŽK: 38. L. Zetek , 70. J. Kostura , 90. G. Molnári - 17. D. Kocián , 73. P. Velička , 81. S. Musálek .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oběma týmům zatím sezóna nevychází podle jejich představ. Takže to vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza