Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice zlikvidovaly bezzubý Hnojník


Branky


16

Do Raškovic přijížděl jeden ze dvou celků, který domácí mužstvo dokázal v sezóně porazit. Podzimní domácí vítězství Hnojníku 3:1, vzhledem k dále probíhající sezoně, bylo zpětně určitým překvapením. Domácí celek, ale v mezidobí posílil o kanonýra Prečiho a hosté dojeli se značně zdecimovaným kádrem po středeční dohrávce ve Vendryni. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hnojník odolával zhruba 20 minut

Trenér Skotnica k utkání postrádal pouze dvojici Vojkovský - Bednárek, kteří jsou na marodce, jinak měl k dispozici kompletní kádr včetně šutérů Tobiáše či Prečiho. Naopak trenér Mikunda postrádal z obvyklé sestavy o mnoho více hráčů. Namátkou můžeme zmínit Bolka, Brzuchanskeho, Kluze, Walicu či studujícího Grochala. Na lavičce, tak seděl jen nemocný Jantoš a brankář Kreželok. 

 

Od prvních minut bylo jasné, který z obou celků pravidelně trénuje a má nejen herně, ale hlavně fyzicky navrch. Domácí celek tahal své útoky všemi směry, nejen přes rychlé křídlo Janošce, kterého doplňoval bek Juřica, ale i středem. 

Prvních dvacet minut hosté přežili i s přispěním sudích. V 6.minutě se totiž už domácí fandové radovali. Po centru Janošce se trefil Žáček, gol ale neplatil pro ofsajd. Ve 22. minutě to už bylo 1:0, a to když křížnou nahrávku Kožara k údivu všech nechali obránci bez povšimnutí (byl odmáván ofsajd jinému hráči Raškovic) a tvrdou křižnou střelou nedal Birčák Lamošovi šanci. Ve 26. minutě centruje ze strany Juřica a nikým neatakovaný Preči hlavou ze stoje zvyšuje na 2:0. Běžela 32. minuta a únik Janošce zužitkoval nadvakrát Tobiáš 3:0.

 

Prečiho koncert

Po poločase chtěli domácí navýšit co nejrychleji vedení, a to se jim také podařilo po chybě hostující obrany, kdy se míč dostal k Prečimu a ten střelou nad bezmocného Lamoše vyzrál 4:0. V minutě 57 to bylo již o 5 gólů, protože Preči dává hattrick po přihrávce před prázdnou bránu Birčáka. Běžela 60. minuta a podruhé se trefuje Tobiáš, když Kožar šel do šprajcu, míč se odráží obloukem od břevna a pro našeho útočníka to již nebyl problém 6:0. O minutu později si dává hattrick i Tobiáš, ale pro ofsajd se radoval předčasně. Poté se osmělili i hosté, a to když si 2x vylámal zuby hnojnický střelec Zábelka na domácím gólmanovi Pešákovi.

Čtvrtý gól v utkání nedává nikdo jiný než Raškovický střelec Preči, když dorazil střelu Birčáka, 75. minuta a 7:0. Konečnou podobu výsledku 8:0 dal Birčák, který se také podruhé trefuje po přihrávce od Prečiho v 82 minutě. Ke konci ještě přišly velké šance domácí legendy Feikeho, ale s výsledkem se již nehnulo.



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: S výsledkem i předvedenou hrou musíme být spokojeni. Nutno dodat, že soupeř nedojel zrovna v plné sestavě a středeční zápas ve Vendryni se na něm dost podepsal. Myslím si, že dnešní utkání je ta nejlepší pozvánka na příští kolo do Horní Suché, kde to bude bitva o první místo a zápas s úplně jinými parametry, kde budeme také chtít oplatit prohru soupeři z podzimního domácího utkání (prohra 1:2). Na utkání se moc těšíme, budeme i vypravovat autobus a doufáme ve velkou podporu raškovických fanoušků




Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] (74. O. Liška [-] ) , I. Preči [-] - R. Juřica [-] , P. Tobiáš [-] (62. R. Feike [-] ) , R. Koloničný [-] - T. Žáček [-] (71. A. Adámek [-] ) , J. Birčák [-] , O. Janošec [-] -

TJ Sokol Hnojník
M. Lamoš [-] - M. Bauman [-] , J. Lachowicz [-] , J. Hradil [-] , J. Kozel [-] - V. Zábelka [-] , D. Rusek [-] , A. Klus [-] - D. Pieszka [-] , A. Matýsek [-] , E. Oborný [-] -

ŽK: 47. R. Koloničný .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Dytko Gustav - GAŃCZARCZYK Tomáš, SZKUTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Raškovicím se na jaře zatím daří, takže tady to vidím na jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích