2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třinecké derby lépe pro Vendryni


Branky


30. B. Klus , 62. M. Teofil
16

Vendryně si po úspěšném tažení v duelu s Hnojníkem na svém pažitu přivítala celek z druhé strany Třince - Oldřichovice. Tým vedený Milošem Koloničným přijížděl v okleštěné sestavě, nicméně odhodlán se poprat o co nejlepší výsledek. K tomu měl pomoci i středeční lokální skauting duelu, který Vendryně odehrála vítězně proti Hnojníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek udělal oproti utkání s Hnojníkem v základní sestavě jen jednu změnu, a to když se Safak Michael nevešel do základní sestavy a usedl pouze na lavičku. Jeho místo zaujal v základní jedenáctce Wawreczka. Tedy středeční jatka přežil i David Szymczyk, který duel ve středu opustil předčasně a odjel do nemocnice. Trenér Martynek tedy pro utkání postrádal jen Walka a Mitrengu. 

To opačné starosti měl se složením sestavy kouč Koloničný. Lodivod celku z pod Javorového převezl přes Třinec oslabenou sestavu, ve které se v porovnání s posledním duelem s Loko. Petrovice B sčítaly ztráty. V základu scházeli namátkou Huťka, Machala, Kisza a Zoubek. Kisza byl připraven alespoň na lavičce, kam se vešel ještě Machala, Trombík, navrátilec z Hnojníka Fujak a Schneider.

 

Ve Vendryni před utkáním několik hodin pršelo, avšak správce hřiště měl situaci pod kontrolou a hřiště po tom, co ustal déšť připravil, tak že nic nebránilo tomu, aby se duel odehrál.

 

Hned v první minutě se Oldřichovičtí dostali k zakončení z úhlu, které si ovšem pohlídal domácí brankář Kolarczyk, a to bylo z jejich strany v úvodních 20 minutách vše. O hru se starala domácí Vendryně, kdy se snažila dobývat dobře postavený blok soupeře. Bohužel pro domácí se ale neujala ani střela Plisky, stejně tak Kluse a hlavička kapitána Pilcha taktéž letěla mimo tři tyče.

Poté se konečně znovu o slovo přihlásily Oldřichovice, kdy propadl míč pod nohou domácímu stoperovi Hulbojovi a Fryda se z ničeho nic objevil tváří v tvář Kolarczykovi, který ovšem rychle vyběhl, zmenšil úhel a střelu zlikvidoval. Netrvalo dlouho a potvrdilo se pořekadlo "nedáš - dostaneš", Klus se nejlépe zorientoval ve vápně a poslal Vendryni do vedení.

Vendryně zvýšila náskok a poctivě bránila

Druhý poločas se borci z Oldřichovic nahecovali k aktivnímu začátku, kdy byli více na míči a snažili se tvořit hru. V 62. minutě jejich snahu ovšem překazil Teofil, který navyšoval na 2:0 pro domácí. Zápas se dohrával v solidním tempu, kdy se oba týmy dostávali k náznakům šancí, ty větší měli domácí, ale nikdo nedokázal svou příležitost proměnit a tak se skóre neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Zápasy s Oldřichovicemi vždycky mívají náboj, takže se na ně vždy těšíme. Věřili jsme si, že zápas zvládneme a chtěli jsme tak zakončit trojzápasový týden s plným počtem 9 bodů. To se povedlo a myslím, že jsme předvedli další dobrý výkon, kdy jsme byli většinu zápasů aktivnější a nebezpečnější.

TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Vendryně vyhrála naprosto zaslouženě. V naší okleštěné sestavě jsme se skoro na nic nezmohli. Jedinou tutovou šanci zazdil Frýda a nebýt skvělého výkonu Bašandy, tak jsme odjeli s ještě větším přídělem!



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - R. Pliska [-] (85. D. Neuman [-] ) , M. Teofil [-] , J. Szarzec [-] , J. Pilch [-] (73. M. Safak [-] ) - F. Lukosz [-] , J. Wawreczka [-] , M. Hulboj [-] - B. Klus [-] (68. R. Sikora [-] ) , D. Szymczyk [-] , B. Hulboj [-] -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - D. Adámek [-] , J. Cienciala [-] (68. T. Kisza [-] ) , M. Niemiec [-] , T. Vlachovič [-] - M. Godfryd [-] , M. Walek [-] , F. Fryda [-] (46. T. Trombík [-] ) - L. Mendrok [-] , M. Samek [-] , L. Rakowski [-] -

ŽK: 56. J. Pilch , 68. J. Szarzec - 45. P. Bašanda , 67. M. Samek .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Klečacký Marek  - MITURA Michal, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vendryně je v tabulce na druhém místě a určitě bude chtít udržet krok s Horní Suchou. Za mě jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích