P. Galvas 64. (p.)
1:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2022 17:30

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce doma propadly


Branky


64. P. Galvas (p.) - 9. M. Gai , 55. P. Turanský (p.) , 62. P. Turanský , 71. L. Moravec , 83. M. Gai , 89. M. Duda
22

Mokré Lazce se rozloučily s letošní sezónou a vlastními fanoušky výpraskem na svém hřišti, když nestačily na Darkovičky. Absence hráčů a trénování zapříčinila, že Darkovičky zcela jednoznačně ovládly utkání, když domácímu týmu naložily slušný příděl. Nutno ovšem podotknout, že naprosto zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě mohl z úniku otevřít skóre Moravec, ale na brankáře Baroše nevyzrál. Obdobně si za několik minut vedl i jeho spoluhráč Gai, ale ani on si na Baroše nepřišel. Ovšem z třetí šance se už hosté radovali, když se z poměrně velkého úhlu krásně do šibenice trefil právě Gai – 0:1. Domácí tým se následně probudil a začal konečně hrát. Za domácí zahrozil zpoza vápna Galvas, ale nemířil přesně. Další rodící se akce dokázala darkovičská obrana uklidit do bezpečí. Hosté měli po většinu zápasu více míč na kopačkách, ale do brankových příležitostí se ještě nedostávali. Vše si nechali až na druhý poločas.

 

Ten s sebou přinesl brankové hody. Darkovičky navýšily vedení z penalty Turanským, který potrestal faul ve vápně na Klečku – 0:2. Turanský zanedlouho přidal další trefu, když dobře napadal domácího stopera, sebral mu míč a přetavil únik v třetí branku pod padajícím Barošem – 0:3. Lazce to ještě nepoložily a po drzém průniku Moši vápnem si vysloužily také možnost zahrávání penalty. Tu proměnil tradiční exekutor Galvas – 1:3. Veškeré naděje na bodový zisk jim vzápětí sebrala pohledná akce Dudy, který přesným centrem nabídl střelu Moravcovi a ten to trefil náramně – 1:4. Domácí tým už ve zbytku utkání zcela rezignoval. Za to hosté neměli stále dost. Nejprve Duda po jednom z brejků trefil tyč. Následně se domácí obrana opět nevyznamenala a nechala pláchnout Gaie, který se už protentokrát proti Barošovi nemýlil – 1:5. O poslední trefu se opět postaralo duo Moravec s Dudou, kdy první jmenovaný přesně centroval na zadní tyč a druhý úspěšně trefil bránu – 1:6.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - D. Moša [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] (20. K. Lomozník [-] ) , R. Šimeček [-] , P. Wojnar [-] (46. J. Harazin [-] ) , T. Kosňovský [-] , J. Garba [-] (72. A. Hiemer [-] ) , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] (65. M. Duda [-] ) , A. Kuřidém [-] (72. K. Santer [-] ) , T. Ondič [-] , L. Moravec [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] , O. Hellebrand [-] (77. J. Hanus [-] ) , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - BORÁŇ Tomáš, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích