Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky oloupily tápající Hoštice


Branky


13

Malé Hoštice zažily smolné utkání. V nedělním zápase proti Darkovičkám předvedly povedený výkon, který bohužel ani tentokrát vytoužené body nepřinesl. Domácí tým velmi blízko prémiérovému jarnímu bodu, ale díky netaktické chybě v nastavení o něj přišel a jeho krize se nadále prohlubuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu je mohl poslat do vedení Dominik Klinger, jenže v souboji s gólmanem Chvějou neuspěl. Zákonitě udeřilo na druhé straně, kdy se po pěkné akci a narážečce s Lindovským prosadil hlavou Hanauer - 0:1. Po několika minutách přišla povedená pasáž Hoštic, které v krátkém čase otočily skóre. Dominik Klinger zachytil špatnou rozehrávku Chvěji a přeloboval ho - 1:1. Hned po rozehrávce se hosté dopustili další chyby v rozehrávce, s míčem pláchl Dominik Klinger a přihrávkou pod sebe nabídl snadnou branku Režnarovi - 2:1. Domácí mohli navýšit vedení před přestávkou, ale Šafarčík z nadějné šance trefil pouze stojícího hostujícího obránce.

 

Hosté vyrovnali po hodině hry po krásné akci na jeden dotek. Po pravé straně pláchl Lindovský a druhou asistencí v zápase nabídl branku Turanskému, který z první bez přípravy krásně trefil zařízení - 2:2.  Hoštice si mohly vzít zpět vedení na svou stranu po šancích Pospěcha a Režnara, ale v obou případech zakročil Chvěja. V nastavení zahrávali domácí rohový kop, který místo rozhodnutí přinesl trpké zklamání. Hosté zachytili balón a podnikli rychlý kontr. V zadních řadách Hoštic se nedohodli Erik Klinger s brankářem Honkou, balónu se zmocnil Kempný a povedeným lobem zajistil Darkovičkám všechny tři body - 2:3. Domácí tým si až do dna vypil svůj kalich hořkosti.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): "Dnes vyhrál rozhodně ne lepší, ale šťastnější tým. Ve většině zápasu jsme byli herně lepší než Darkovičky, ale bohužel jsme nedali ten potřebný třetí gól, který by nás uklidnil. Místo toho jsme se dopustili fatální hrubky v nastavení a bodový zisk byl fuč."

FK Darkovičky
Radek Malina (trenér): "Šli jsme do zápasu, že musíme odčinit domácí zaváhání proti Vřesině. Úvodní minuty byly naše, šli jsme i do vedení, ale pak jsme hráčům Hoštic dvakrát namazali a dostali je do zápasu. Měli jsme i štěstí, že nám nedali třetí gól. Nakonec bereme výhru, za kterou jsme určitě rádi."



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , R. Režnar [-] , J. Droppa [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] , D. Klinger [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , J. Chřibek [-]

FK Darkovičky
D. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] , T. Kabich [-] , T. Müller [-] , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 94. D. Pospěch - 89. L. Lindovský .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - PICMAUS Jiří, BERAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů