1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štěpánkovicích padaly góly až v závěru


Branky


13

Štěpánkovice si určitě dělaly zálusk na tři body, které by jim hodně pomohly v boji o udržení, ale nakonec musely až do poslední vteřiny tvrdě bojovat, aby uhrály aspoň bod za remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Štěpánkovicích se hrála urputná bitva, která mnoho fotbalové krásy nenabídla. Domácí tým působil dost nervózně, až moc ho v hlavách svazovala důležitost utkání. Výsledkem byla řada něpřesných přihrávek a minimum šancí, které by ohrozily soupeřovu bránu. Za zmínku snad stojí jen šance Sobka a Labudy, se kterými si ovšem hostující obrana a potažmo brankář Černý poradil. Kozmice se v prvním poločase osmělily po akci Mlýnka, který povedenou střelou orazítkoval tyč. Před přestávkou mohl poslat hosty do vedení Janík, ale brankář Lukovics předvedl bravůrní zákrok.

 

Druhá půle byla o něco pohlednější než ta první. Na domácí straně zlobil nejvíce Skroch, který toho tradičně nejvíce naběhá. Sám se do jedné šance dostal a druhou připravil Labudovi, leč ani z těchto šancí gól nepadl. Místo toho přišla fatální hrubka Hrbáče, který si špatně zpracoval míč na prsa a nabídl únik Kaniovi, který s nabídnutou šancí nepohrdnul - 0:1. Štěpánkovice se naštěstí psychicky nesložily a tlačily se do zakončení. Hra vabank se jim nakonec vyplatila. Už v nastavení po standardce Heidera hlavičkoval nejprve Samson, jeho pokus hostující obrana ještě odvrátila, ale dorážku Skrocha už zastavit nedokázala - 1:1. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Celkově to byl remízový zápas, spíše boj než pohledný fotbal a podle toho to také skončilo. My jsme hráli až moc s povědomím, že nesmíme prohrát, což nám svazovalo nohy a byli zbytečně nervózní. Nakonec musíme být rádi aspoň za ten bod."

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Nebyl to sice nijak pohledný fotbal, ale i tak si myslím, že jsme byli o krapet fotbalovější než domácí Štěpánkovice. Mrzí mě, že často zbytečně chybujeme a po některých netaktických věcech zbytečně přicházíme o body. Dnes se to bohužel opět potvrdilo."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - J. Smažík [-] , R. Krzisch [-] (64. F. Stromský [-] ) , D. Skroch [-] , F. Labuda [-] (36. M. Grigarčík [-] ) , M. Liška [-] (64. D. Novák [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] (80. L. Peterek [-] ) , D. Sobek [-] , R. Heider [-] , M. Samson [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Kania [-] (86. M. Daněk [-] ) , O. Urbančik [-] , M. Vošvrda [-] (86. J. Holeček [-] ) , D. Mlýnek [-] (92. R. Krpelík [-] ) , M. Hartmann [-] , M. Remeš [-] , L. Kalous [-] , J. Janík [-] (61. T. Herák [-] ) , L. Lesniak [-] , A. Herák [-]

ŽK: 91. J. Smažík - 72. M. Vošvrda .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - LEŠKO Ondřej, SKLÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích