P. Kupka 27.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře svým výkonem moc neoslnily


Branky


27. P. Kupka
13

Kravaře marně hledají pohodu z podzimní části sezóny. Na jaře předvádějí velmi nevyrovnané výkony, o čemž svědčí i nedělní domácí zápas proti trápícím se Zlatníkům. Proti outsiderovi ubojovaly jen hubené jednobrankové vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo čekal, že si domácí favorit v zápase s chutí zastřílí, ten byl dost zklamán. Kravaře sice měly po většinu zápasu míč na svých kopačkách, ale z jejich hry doslova bolely oči. První dobrou příležitost ke skórování měli domácí po akci Seiberta a zakončujícím Barankovi, ale veterán Janetzký v bráně Zlatníků předvedl povedený zákrok. Po následném rohovém kopu se v naprosté tutovce ocitl Ferenz, který z pětky trestuhodně přestřelil. Hosté se osmělili ránou Štencela do boční sítě. Domácí favorit otevřel skóre po necelé půlhodince. Na středové čáře zachytil balón Barcal, přihrál po straně Barankovi a ten vybídl do zakončení Patrika Kupku, jenž pěkně vykličkoval stopera a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0.

 

Ani ve druhém poločase nebyla hra Kravař nijak oslnivá. Nejvíce se do zakončení prodíral Těžký, který po jedné ze střel orazítkovat levou tyč. Následně po ojedinělé pěkné akci v druhé půli pálil znovu sám Těžký a protáhl Janetzského, který vytěsnil balón na roh. Pojistku vedení měl pak na kopačce Ohřál, ale jeho střelecký pokus na zadní tyč skončil mimo bránu. Hosté se v druhé půli prakticky nedostali do ohrožení brány, ale díky laxní hře Kravař byli pořád nadostřel. Nicméně jejich střelecká impotence zapříčinila, že si domácí favorit i tak došel pro utrápené tři body.  

 



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - L. Benna [-] (72. J. Heger [-] ) , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , J. Barcal [-] , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , V. Kryštof [-] , T. Seibert [-] (40. J. Ohřál [-] ) , O. Bitomský [-] (90. V. Olšr [-] ) , P. Kupka [-] (46. V. Tomíček [-] )

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Chmel [-] , I. Paleta [-] , J. Fruncek [-] (77. R. Bláha [-] ) , P. Holuša [-] (53. R. Uvíra [-] ) , J. Tůma [-] , D. Bláha [-] , J. Štencel [-] (77. M. Jaroš [-] ) , V. Dočkal [-] (66. T. Vincker [-] ) , P. Pospíšil [-] , L. Němčík [-] (46. T. Řehulka [-] )

ŽK: 30. O. Bitomský - 52. P. Holuša , 66. T. Řehulka , 88. J. Tůma .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: ŘEZNÍČEK Miroslav - YEGHIAZARYAN Vachik, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích