1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice uhájily výhru v Ostravě


Branky


12

Slovan Ostrava předvedl proti Bolaticím sympatický výkon, ale na body to nestačilo. Bolatice si vytvořily v úvodu dvoubrankový náskok, na který Ostravané dokázali sice rychle zareagovat, ale vyrovnat skóre se jim už nepodařilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice měly povedený nástup do utkání. Dobře kopnutý roh Chromečky nedokázal brankář Hypš dobře zachytit, míč mu vypadl z rukou na kopačku Gaidy, který akrobatickou střelou přeloboval  chumel hráčů - 0:1. Netrvalo dlouho a hosté svůj náskok navýšili. Chromečka zachytil špatnou rozehrávku domácích, narazil si balón s Monsbergerem, pláchl zadákům na bránu a ve finále nezištnou přihrávkou nabídl navýšení Šamárkovi na 0:2. Domácí ovšem přšli s bleskovou odpovědí. Po naprosto přesném centru Sýkory se hlavou nemýlil Kubušek - 1:2. Ostravanům narostla křídla a rázem jich bylo plné hřiště. Do poločasu dokonce přidali druhou branku, která ovšem pro ofsajd nebyla uznána.

 

I ve druhém poločase se domácí nebáli útočit. Vědomi si své situace jim ani nic jiného nezbývalo. Asi největší šanci na vyrovnání měl opět agilní Kubušek, který krásnou bombou málem vyrovnal, ale proti byla robinzonáda brankáře Breuera. Hosté mohli navýšit vedení po šancích Šamárka a Oberherra, ale na brankáře Hypše si nepřišli. Vyrovnání měli na kopačkách Ciesarik s Holcmanem, ale hosté jejich šance ustáli. Stejně jako další tutovku domácího Kubince, který mohl v nastavení z úniku střílet a třeba i vyrovnávat, ovšem namísto toho přihrával pod sebe, kde nikdo nebyl.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Ostrava
Vítězslav Mooc (trenér): "Dnešní prohra bolí, protože měli jsme na to, abychom s Bolaticemi bodovali. Hlavně ve druhém poločase jsme byli lepší, vytvořili si i nějaké příležitosti, které ale bohužel nevyužili. Klukům chci poděkovat za bojovný výkon. Jedeme dál a budeme bojovat až do konce."

FK Bolatice
Václav Chromečka (útočník): "Do zápasu jsme šli v roli favorita a chtěli jsme pouze tři body. Věděli jsme, že nás nebude čekat nic lehkého a to se potvrdilo. Po našem druhém gólu jsme dali domácím moc prostoru a zbytečně se až do závěru strachovali o výsledek. Zápas jsme měli rozhodnout daleko dříve. Nicméně body zůstaly nám a teď se už soustředíme na středeční dohrávku se Zlatníky."



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - L. Ciesarik [-] , T. Pastrňák [-] (11. D. Koukal [-] ) , L. Tydlačka [-] , D. Kubušek [-] , M. Kubinec [-] , J. Trebatický [-] (85. D. Koukal [-] ) , A. Sýkora [-] , T. Vráždil [-] , J. Holcman [-] , D. Valder [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Monsberger [-] (68. V. Baránek [-] ) , D. Sikora [-] , V. Chromečka [-] (90. P. Langer [-] ) , P. Boček [-] (60. R. Plaček [-] ) , J. Šamárek [-] , D. Skroch [-] , J. Oberherr [-] , J. Gaida [-] , J. Šula [-] , A. Baránek [-]

ŽK: 37. L. Ciesarik , 41. A. Sýkora , 43. L. Tydlačka , 69. D. Kubušek - 13. D. Sikora , 65. J. Monsberger , 75. J. Šula .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: REVAJ Jakub - TĚŽKÝ Michal, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů