Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 15:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá doma opět nezaváhala


11

Navzdory faktu, že hradecký tým sehrál na hřišti Staré Bělé jeden poločas v oslabení, předvedl na své poměry docela povedené utkání, byť to na body bohužel nestačilo. Ostravané ukázali svou sílu a tvrdě trestali po standardních situacích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní pasáž patřila domácím, kteří si vypracovali dvě nadějné šance, jmenovitě Malíkem a Vidiševským, ale v obou případech nechali vyniknout skvěle chytajícího Anděla, který i v 41 letech ukázal svůj um. Nicméne do vedení šel hostující Hradec, který po pěkné akci Poštulky s Machurou a přesným obloučkem Manderly otevřel skóre - 0:1. Domácí Stará Bělá hrozila po standardkách a po jedné z nich se i dočkala vyrovnání. Na přesný rohový kop Petríka naskočil nejlépe Vidiševský a hlavou srovnal brankový účet - 1:1. Do poločasu mohli Lichý a Machura vrátit hostům vedení, ale bez úspěchu. Místo toho přišel na řadu brejk domácích, který Hendrych hasil červeným faulem.

 

Je už nepsaným pravidlem, že Hradec nezvládá úvody druhých poločasů a toto pravidlo se potvrdilo i tentokrát. Po dalším rohovém kopu neuhlídala hostující obrana Akritidise, který placírkou z hranice vápna propálil Anděla. Domácí si i nadále vytvářeli šance, ale koncovka je jejich největší bolístkou. Už tak oslabeným hostům se navíc v průběhu druhé půle zranil další hráč, takže museli dohrávat v devíti, nebyli lidi na střídání. I přesto podali sympatický výkon, nejčastěji hrozil z protiútoků Lichý, který si dvakrát udělal výlet na polovinu soupeře a dvakrát vystrašil domácí obranu i brankáře. V závěru se projevila herní převaha Ostravanů, kteří korunovali svůj dobrý výkon pojišťovací brankou Petríka - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Utkání jsme měli po většinu času plně pod kontrolou. Gól, který jsme dostali, byl z ojedinělé vážnější šance soupeře. Obvykle bývám zklamán z naší koncovky, ale dnes musím vyzvednout brankáře z Hradce a smeknout před ním, co ve svých 41 letech dokázal pochytat. Jinak si myslím, že naše výhra byla zasloužená."

TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "Do Ostravy jsme odjeli pouze s dvanácti lidmi, trápí nás teď marodka a zranění. Aby toho nebylo málo, zranil se nám další hráč. Musím před kluky smeknout, že to poctivě odbojovali. A vyzdvihnout výkon našeho brankáře, který nás ohromně podržel."



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - O. Malík [-] , P. Doležal [-] , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] , M. Petrík [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] , A. Lyčka [-] , A. Akritidis [-] , O. Pytlík [-]

TJ Hradec n/M
T. Anděl [-] - D. Škvára [-] , M. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Hendrych [-] , J. Štencel [-] , D. Machura [-] , M. Černín [-] , T. Manderla [-] , D. Škulavík [-] , Š. Poštulka [-]

ŽK: 69. A. Akritidis - 86. D. Škulavík . ČK: 44. R. Hendrych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOČEK Robin - HUDEČEK Lukáš, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza