R. Režnar 56. (p.)
R. Režnar 59.
R. Režnar 84. (p.)
3:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku ovládly Ludgeřovice


Branky


56. R. Režnar (p.) , 59. R. Režnar , 84. R. Režnar (p.) - 7. D. Zbořil , 13. V. Polášek , 32. L. Fojtík , 60. D. Zbořil , 71. D. Zbořil
16

Malé Hoštice si ani v šestém jarním zápase nepřipsaly bodový zisk a značně si komplikují cestu za případnou záchranou. Ludgeřovice naopak prokázaly účinnou efektivitu v zakončení a s nabídnutými šancemi nepohrdly. Střelecky se dařilo dvěma hráčům, kteří v zápase docílili hattricku.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Ludgeřovice zadělaly na výhru již v první poločase, který jasně opanovaly a vytvořily si dostatečný náskok. Pomohla jim k tomu rychlá branka, když Pěntka vyslal přesnou uličku na Zbořila a ten hned svou první šanci v utkání proměnil ve vedoucí gól – 0:1. Po čtvrthodině už to bylo o dvě branky. Po straně potáhl míč Fojtík a přihrál na hranici vápna, kde se do balónu opřel Polášek a tvrdou střelou k tyči nedal Vltavskému sebemenší šanci – 0:2. Po půlhodině hry rozebrali hosté domácí obranu a Fojtík po přihrávce Zbořila pohodlně skóroval – 0:3.

 

Do druhé půle vstoupily Ludgeřovice docela laxně a dovolily domácím dostat se na dostřel. Nejprve Němec fauloval ve vápně Režnara a ten sám snížil z penalty – 1:3. Domácí ožili a vzápětí z další akce opět skóroval Režnar, když natřikrát procedil míč za záda brankáře Waldera. Jenže pak opět zaúřadovaly Ludgeřovice. Po autu vyhrál souboj Pěntka a kolmicí vyslal do úniku Zbořila, který se i tentokrát nemýlil a vrátil hostům dvoubrankové vedení. Deset minut na to potáhl Martiník balón po straně, přihrával do dobré palebné pozice Fojtíkovi, jenž mohl sám zakončovat, ale místo toho nesobecky našel ještě lépe postaveného Zbořila, jenž dokonal svůj hattrick – 2:5. Domácí už stačili pouze korigovat. Hosté, jmenovitě Martiník, se opět dopustili faulu v šestnáctce a nabídnutou penaltu proměnil opět Režnar, takže i on dosáhl v zápase hattricku. Nicméně ani jeho povedený střelecký výkon body Hošticím nezajistil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): ... bude doplněno v průběhu dne

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník): ... bude doplněno v průběhu dne



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - E. Klinger [-] (74. P. Mlýnek [-] ) , R. Režnar [-] , D. Kostka [-] , J. Droppa [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] , D. Klinger [-] (46. A. Habura [-] ) , M. Adamčík [-] , A. Celta [-] (14. M. Holčapek [-] ) , J. Chřibek [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] (46. P. Walder [-] ) - R. Bělan [-] (33. T. Šrubař [-] ) , D. Fekete [-] (93. T. Smolka [-] ) , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , J. Němec [-] , M. Pěntka [-] (69. D. Körner [-] ) , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , V. Šafarčík [-] , V. Polášek [-]

ŽK: 84. J. Droppa - 56. J. Němec , 78. D. Martiník .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Malé Hoštice jsou na jaře prozatím bez bodu. Jestli se rychle neprobudí, bude to s jejich vidinou záchrany dost obtížné. Za sebe tipuji, že jim tento nelichotivý scénář zůstane i po tomto utkání. Favorit z Ludgeřovic si připíše tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů