Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 10:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky schytaly doma debakl


15

Zlatníky očividně neměly svůj den a schytaly na vlastním hřišti debakl. Přitom hodinu hry dokázaly svému soupeři vzdorovat a být na dostřel. Jenže po druhé brance se jejich hra sesypala a Hradec odstartoval gólovou kanonádu, po které slavil první jarní vítězství na hřišti soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Hradce byli během celé první půle aktivnější, měli více balón na kopačkách, ale žádné větší brankové příležitosti si z toho vypracovat nedokázali. Ani domácí tým toho v prvním poločase moc nepředvedl, nadějně se jevila snad jen šance Štencela po přesném centru Chmela, ovšem tu dokázal hradecký brankář Válek zavčasu uklidit do bezpečí. I domácí strážce svatyně Janetzký neměl v první půli mnoho práce, zapotil se snad jen u střely Wiwegera, který po úniku na pravé straně střílel z poměrně velkého úhlu. Přesto se podařilo hostům z Hradce vstřelit branku do šatny. Wiweger opět pláchl podél lajny, přihrával do vápna Manderlovi, jenž pálil z voleje do tyče, ale následné dorážka Krejsy už v síti skončila – 0:1.

 

Zlom nastal po hodině hry, kdy hostům opět vyšla akce přes Wiwegera a zakončujícího Manderlu, ten se už protentokrát zapsal do střelecké listiny – 0:2. Od té doby se hra Zlatníků sesypala a domácí definitivně odpadly. Hradec posléze z každé dobré příležitosti skóroval. Nejprve dokázal svůj nájezd přetavit ve třetí branku Vermiřovský – 0:3. Pod čtvrtý zásah se podepsal Machura, jenž si pohrál s celou obranou domácích a i s přispěním teče poslal míč za bezmocného Janetzkého – 0:4. Pátá trefa se zrodila po rychlém brejku. Domácí Zlatníky zahrávaly roh, ovšem místo šance ke korigování nabídly protiútok pro hosty. Agilní Vermiřovský si to pádil s třemi spoluhráči na bránu, vybral si pro zakončení Černína a ten pohodlně uklízel do prázdné brány – 0:5. Vraždění neviňátek dokonal v samém závěru Škvára, když se ocitl po přihrávce Machury zcela sám před gólmanem a nedal mu šanci mírnit debakl – 0:6.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): ... bude doplněno v průběhu dne

TJ Hradec n/M
Tomáš Manderla (záložník): ... bude doplněno v průběhu dne



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] , J. Kavan [-] (66. R. Uvíra [-] ) , P. Holuša [-] (61. J. Fruncek [-] ) , J. Tůma [-] , D. Bláha [-] , J. Štencel [-] (66. L. Němčík [-] ) , M. Bláha [-] , P. Pospíšil [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - D. Wiweger [-] (83. T. Wiweger [-] ) , R. Hendrych [-] , J. Štencel [-] , D. Machura [-] , R. Lichý [-] (83. M. Šimeček [-] ) , T. Hebelka [-] (67. L. Veřmiřovský [-] ) , M. Černín [-] (83. D. Škvára [-] ) , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] (76. M. Lichý [-] ) , Š. Poštulka [-]

ŽK: 35. M. Bláha , 42. R. Chmel - 53. R. Lichý .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - KRPEL Lukáš, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Zlatníky umějí doma zahrát ve svůj tradiční dopolední čas. Většina soupeřů jako by byla ještě rozespalá a nechá domácím prostor pro jejich hru. Tady zkusím tipnout, že si Zlatníky připíšou výhru nad Hradcem.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů