Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky zvládly bitvu v Ostravě


14

Darkovičky navázaly na dobrý výkon z předešlého zápasu a po Staré Bělé pokořily další ostravský tým. Slovan Ostrava podruhé za sebou prohrál a pomalu a jistě se jeho účinkování v I.A třídě naplňuje. Darkovičky se naopak po další výhře vzdálily pásmu sestupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut byli hosté aktivnější a za svou snahu byli brzy odměněni vedoucí brankou, kterou po akci Hanauera uklidil do sítě Turanský – 0:1. Po dalších dvaceti minutách neuhlídala domácí obrana Moravce, který jim pláchl a střelou pod gólmana Hypše navýšil vedení - 0:2. Domácí se v tu chvíli zlobili nejen na rozhodčího, ale i na hosty, že nepřerušili hru kvůli zranění domácího kapitána Mooce, který musel pro zranění zápas opustit na nosýtkách. Nicméně rozhodčí zápas nepřerušil a hrálo se dál, proto branka byla uznána. Darkovičky následně polevily a přenechaly iniciativu domácím. Ti měli do poločasu dobrou desetiminutovku, ve které si vypracovali dvě tutovky na korigování skóre. Nejprve Holcman nedokázal zúžitkovat první únik, když ve finále mířil těsně mimo tyč. Druhý únik Kubuška pro změnu bravůrně lapil hostující brankář Chvěja.

 

Úvod druhé půle byl opět v režii hostů. Ti svůj soustavný tlak korunovali po hodině hry, když jim dvoubrankové vedení navrátil čerstvě vystřídaný Müller – 1:3. Nedlouho poté se domácí dopustili faulu před vápnem. Ten ztrestal povedenou střelou do sítě Turanský – 0:4. I přesto to domácí Slovan nezabalil a aspoň o čestný úspěch týmu se postaral mladý talent Kubušek, který krásnou střelou zpoza vápna vymetl pavouky v Chvějově bráně – 1:4. Ovšem poslední slovo v zápase si opět vzaly Darkovičky, když po brejku Turanského a střele Hanauera pečetily konečný stav utkání na 1:5.   



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Ostrava
Tomáš Grabovský (vedoucí týmu): ... bude doplněno v průběhu dne

FK Darkovičky
Radek Malina (trenér): ... bude doplněno v průběhu dne



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - A. Sýkora [-] (85. T. Boháč [-] ) , L. Ciesarik [-] , D. Koukal [-] (75. D. Koukal [-] ) , L. Tydlačka [-] , D. Kubušek [-] , M. Saidi [-] (75. F. Sleczka [-] ) , M. Kubinec [-] , V. Mooc [-] (28. D. Valder [-] ) , J. Holcman [-] , M. Bláha [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - J. Klečka [-] (63. T. Ondič [-] ) , D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] , L. Lindovský [-] , L. Moravec [-] (60. T. Müller [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] (70. O. Diviš [-] ) , T. Kabich [-] (70. D. Kempný [-] )

ŽK: 31. M. Bláha , 62. L. Tydlačka - 41. T. Kabich , 55. J. Klečka , 59. J. Hanauer .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MORAVEC Roman - HUDEČEK Lukáš, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: remíza

Slovan Ostrava pro jarní část sezóny posílil a rozhodně nebude chtít prodat svou kůži lacino. Tady to vidím na plichtu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů