2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá udeřila v závěru


Branky


14

Fotbalisté Staré Bělé odvrátili gólem v závěru zápasu další bodovou ztrátu, když přetlačili Mokré Lazce. Ty stejně jako před dvěma týdny ve Zlatníkách nezvládly závěr zápasu a musely cestovat z Ostravy bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané měli raketový start do utkání, když hned v první minutě mohl otevřít skóre Doležal, jenže jeho střelecký pokus zabrzdila tyč. Ihned vzápětí mohl účet zápasu otevřít domácí kapitán Pytlík, jenž si dobře naskočil na centr spoluhráče a hlavičkoval těsně nad bránu. Mokré Lazce se po ospalém startu probudily k větší aktivitě a začaly více presovat. Výsledkem jejich snahy byl i faul na Líbaře a následný přímý kop. Ten zahrával Galvas a z dobrých třiceti metrů orazítkoval břevno. Stará Bělá mohla ještě do přestávky udeřit po další šanci Doležala, ale skóre se neměnilo. 

 

Úvod druhé půle vyšel pro změnu hostům. Líbař drzým průnikem do vápna obelstil dva beky a pěknou křižnou ránou na zadní tyč zajistil Lazcům vedení – 0:1. To však trvalo jen několik minut. Střelec úvodní branky se při bránění dopustil faulu v šestnáctce, za což se pískala penalta a tu s ledovým klidem proměnil Džiža – 1:1. V následné pasáži zápasu měla herní převahu domácí Stará Bělá, ale nedokázala svůj tlak přetavit ve vedoucí gól. Ani další hlavička Pytlíka stejně jako šance Juráska brankou neskončily. Na druhé straně hrozili Líbař a Aleš Hiemer, ale v obou případech zakročil pozorný brankář Preisner. Když už to vypadalo, že se oba soupeři rozejdou nerozhodně, přišla na řadu předposlední minuta a v ní tvrdý úder pro Lazce. Na dlouhý aut a prodlouženou hlavičku si na zadní tyči počkal Malík a poslal míč do sítě za bezmocného Baroše – 2:1. Domácí tým si tak připsal cennou výhru, naopak pro Lazce to byl další smolný zápas. O to víc, že se jim navíc zranil další hráč v poli a budou muset v následujícím anglickém týdnu se sestavou dost improvizovat.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): ... doplníme v průběhu dne

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): ... doplníme v průběhu dne



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - O. Malík [-] , P. Doležal [-] (77. N. Sýkora [-] ) , T. Miškařík [-] (46. J. Vidiševský [-] ) , T. Brezovský [-] (90. J. Kačer [-] ) , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] , M. Petrík [-] , D. Kožík [-] (82. J. Jurásek [-] ) , A. Akritidis [-] , O. Pytlík [-]

FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - D. Moša [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] , L. Poštulka [-] , J. Garba [-] , R. Šimeček [-] , D. Exner [-] , J. Harazin [-] (32. A. Hiemer [-] )

ŽK: 22. J. Dziža , 78. N. Sýkora - 23. P. Galvas , 65. A. Hiemer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DYTKO Gustav - BEDNÁŘ Marcel, BANOT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Ostravanům to na jaře zatím trochu skřípe. Proti Mokrých Lazcům ovšem ukáží bojovného ducha a svou smůlu konečně prolomí a vyhrají. Tipuji výhru Staré Bělé.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích