Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice zvládly důležitou bitvu


Branky


19

Štěpánkovice zvládly veledůležité utkání o šest bodů, když v přímém souboji dvou sestupem ohrožených celků přehrály Slovan Ostrava. Hostující celek posilněn výhrou z minulého zápasu vzdoroval pouze v prvním poločase, druhé dějství už patřilo jednoznačně domácím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu zápasu rozhodl povedený start domácích, kteří si záhy vypracovali klíčové dvoubrankové vedení. Nejprve se v 8. minutě radoval Skroch, když pohodlně dorážel střelu Sobka do odkryté brány – 1:0. Po čtvrthodině hry jásaly hlasivky domácích fanoušků podruhé, když rohový kop Sobka našel dobře postaveného Labudu a ten hlavičkou rozvlnil síť za bezmocným Sleczkou – 2:0. Štěpánkovice se posléze zatáhly a uspokojily s vedením, což se jim po půlhodině hry hrubě vymstilo. Z ojedinělé šance hostů se dokázal urvat přes půlku hřiště šikovný Kubušek a přesnou trefou zajistil snížení – 2:1. Do poločasu mohl vrátit dvoubrankové vedení Smažík, ale z dobré pozice trefil pouze ostravského hráče.

 

V druhé půli hosté vsadili všechno na jednu kartu a vrhli své síly do útoku, z čehož pochopitelně pramenily štěpánkovické brejky. Po jednom z nich centroval Labuda do šestnáctky na čerstvého Grigarčíka, který si vylámal zuby na Sleczkovi. Ovšem stejná dvojice byla o několik minut později u zrodu třetí branky, když opět asistoval Labuda a Grigarčík už pro tentokrát skóroval – 3:1. Pojistku mohli v závěrečné čtvrthodince přidat opět Grigarčík  či Sobek, ale s vyloženými šancemi nenaložili zrovna nejlépe.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "S výsledkem jsem určitě spokojený, ale s předvedenou hrou zas tak moc ne. Očekávám, že budeme schopni ze sebe vydat ještě víc, než to, co jsme dnes předvedli. Na druhou stranu jsme si ale uvědomovali důležitost tohoto zápasu, což nám možná trochu svazovalo nohy. Nicméně jsme zápas zvládli a vyhráli, už tři zápasy držíme neporazitelnost. Takže ve finále musí převládat spokojenost."

TJ Slovan Ostrava
Vítězslav Mooc (trenér a hráč): "Navzdory faktu, že nám chyběla většina klíčových hráčů, tak jsme šli do utkání, že si zahrajeme fotbal o všechno a že třeba překvapíme. Věřil jsem klukům, že tady alespoň bod uděláme. Ale bohužel jsme dostali rychlé dva góly, které nás pak stály dost sil a druhý poločas už byl vabank. Domácí tým ukázal svou kvalitu, navíc byl hnán skvělými fanoušky, kterých přišlo dost. Navzdory porážce musím kluky pochválit, hráli na své možnosti dobrý fotbal. Od nás se toho už moc neočekává, ale my to rozhodně nebalíme. Naopak jedeme dál, teď budeme hrát spoustu utkání doma."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - J. Smažík [-] , D. Novák [-] , D. Skroch [-] , R. Heider [-] , R. Krzisch [-] (62. J. Tomíček [-] ) , F. Labuda [-] (81. M. Liška [-] ) , M. Hrbáč [-] (46. M. Grigarčík [-] ) , F. Stromský [-] (62. D. Kožušník [-] ) , D. Sobek [-] (88. J. Machala [-] ) , M. Samson [-]

TJ Slovan Ostrava
F. Sleczka [-] - L. Ciesarik [-] (26. A. Sýkora [-] ) , L. Tydlačka [-] , D. Kubušek [-] , J. Holcman [-] , V. Mooc [-] , T. Bagi [-] (81. J. Toma [-] ) , M. Bláha [-] , T. Vráždil [-] , M. Kubinec [-] (62. M. Saidi [-] ) , M. Slezák [-] (46. P. Staněk [-] )

ŽK: 36. D. Skroch , 45. D. Novák - 52. T. Vráždil , 87. M. Saidi .
Počet diváků: 109. Rozhodčí: BERAN Jan - KOVAŘIK Ondřej, STARÝ Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jaroslav Samson
Tip experta: výhra domácích

Zápas o šest bodů. Zde věřím jednoznačně týmu ze Štěpánkovic. Viděl jsem jejich první zápas proti Kravařím, ve kterém zahrály na hranici svých možností a předvedly dobrý výkon. Navíc přes zimu přivedly hráče s třetiligovými zkušenostmi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích