P. Galvas 17.
D. Líbař 22. (p.)
P. Galvas 47.
P. Galvas 62. (p.)
P. Galvas 87.
5:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 10:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Lazců režíroval kanonýr Galvas


Branky


17. P. Galvas , 22. D. Líbař (p.) , 47. P. Galvas , 62. P. Galvas (p.) , 87. P. Galvas - 5. M. Černín , 16. D. Machura
19

Fotbalisté Hradce nad Moravicí neudrželi nadějné dvoubrankové vedení a z Mokrých Lazců nakonec odjeli s pořádnou nakládačkou. Tu jim nadělil díky střeleckému koncertu kanonýr Pavel Galvas, který se podílel na všech brankách svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu přitom patřil jednoznačně Hradci. Hned v páté minutě se po centru Krejsy prosadil ve skluzu Černín – 0:1. Po čtvrthodině hry si hosté vypracovali další povedenou akci, kdy se po závaru v šestnáctce prosadil levačkou zpoza vápna Machura – 0:2. V tu chvíli by si asi málokdo vsadil na Lazce, jenže ty přišly s bleskovou odpovědí, když se ihned vzápětí prosadil poprvé v zápase Galvas – 1:2. Domácí šutér se podepsal i pod vyrovnávajícím gólem, když jej hradecký stoper fauloval v šestnáctce a pískala se penalta. Tu v pohodě proměnil Líbař – 2:2. Po půlhodině hry mohl Galvas otočit skóre, ale jeho pokus vytěsnil Válek s pomocí tyče na roh. Branková konstrukce zvonila i na druhé straně, když se centr D. Wiewegera svezl na hlavu Manderly a ten orazítkoval břevno Barošovy brány.

 

Hradec dlouhodobě nezvládá úvody druhých poločasů a tento scénář se potvrdil i tentokrát. Košnovský potáhl míč středem hřiště a vypálil na Válka, jenž vyrazil míč pouze k nehlídanému Galvasovi, který se ze stoprocentních šancí prakticky nemýlí – 3:2. Domácí tým byl ve druhé půli jednoznačně lepší a svůj soustavný tlak korunoval po hodině hry. Průnik Líbaře ve vápně zastavili hradečtí pouze faulem, za což následovala další penalta. K té se tentokrát postavil Galvas a dokonal svůj hattrick – 4:2. Velké galapředstavení pak mokrolazecký šutér zakončil tři minuty před koncem, když vystihl špatnou rozehrávku hostující obrany a šikovně obstřelil bezmocného Válka – 5:2. Mokré Lazce si i díky jeho střelecké produktivitě připsaly důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Začátek zápasu jsme měli katastrofální. Ale naštěstí jsme se rychle vzpamatovali a kontaktní brankou dostali zpět do zápasu. V druhém poločase jsme už jasně dominovali. Takže ve finále spokojenost. Nejen za výhru týmu, ale i za svůj výkon."

TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "Měli jsme super vstup do utkání, když jsme si poměrně brzo vypracovali dvoubrankový náskok. Ale pak jsme se nepochopitelně začali bát o výsledek a místo fotbalu předváděli spíše plácanou. Svými hrubkami jsme nabídli soupeři šance a ten je tvrdě potrestal."



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - D. Moša [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] (70. K. Lomozník [-] ) , T. Kosňovský [-] , J. Garba [-] , L. Poštulka [-] , M. Němčík [-] , J. Harazin [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - J. Štencel [-] , R. Lichý [-] (68. T. Hebelka [-] ) , D. Wiweger [-] , D. Machura [-] , M. Černín [-] , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] (46. R. Hendrych [-] ) , D. Škulavík [-] (65. L. Veřmiřovský [-] ) , Š. Poštulka [-]

ŽK: 21. R. Lichý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Dominik - PASTERČÁK Jozef, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jiří Lusar

Expert: Jaroslav Samson
Tip experta: remíza

Mokré Lazce minulé domácí utkání nezvládly, což budou chtít o víkendu napravit. Hradec minule neprohrál a tipuju, že neprohraje ani tentokrát. Tady mi vychází remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích