0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Darkovičkách se diváci gólů nedočkali


Branky


18

V Darkovičkách se hrála záchranářská bitva o šest bodů, která mohla hodně napovědět o osudech obou týmů. Bojovný fotbal v chladném sobotním odpoledni ovšem diváky příliš nezahřál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 2. minutě nechybělo moc, aby hostující Štencel otevřel skóre, ale domácí obránce vykopával míč z brankové čáry. Ani druhá vyložená šance Zlatníků neskončila gólem, když Fruncek nepotrestal špatnou rozehrávku brankáře Chvěji. Jinak první poločas mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Darkovičky působily v první půli až moc ustrašeně a dopředu prakticky nic neukázaly. Celkově se hrála urputná bitva plná nákopů, ovšem bez větších šancí.

 

Po přestávce už konečně zabraly i domácí Darkovičky, které měly častěji míč na kopačkách, ovšem jejich hře scházela větší odvaha k prosazení se a rovněž i klid v zakončení. Za zmínku stály snad jen šance Müllera a Turanského, s kterými si zlatnická obrana poradila. Nadějně vypadala i šance Adamčíka, jenže svůj střelecký pokus zamířil hodně nepřesně. Zlatníky zahrozily až v závěrečné desetiminutovce, když zpoza vápna pálil nebezpečně Fruncek, ovšem jeho pokus domácí hradba zablokovala. V poslední minutě se rýsovala hostům nadějná šance, kdy mohl čerstvě vystřídaný veterán Prejda doběhnout balón a zakončovat z dobré pozice, ale domácí bek byl o krapet rychlejší a uklidil míč do bezpečí. Bojovné utkání branku nepřineslo a zápas tak skončil bezbrankovou remízou. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Malina (trenér): "S výkonem mužstva nejsem spokojen. I dnes mě celkový přístup hráčů zklamal, bylo to bez bojovnosti a nasazení, neviděl jsem tam chuť zahrát si fotbal a vyhrát si to vlastním přičiněním. Je pravda, že ve druhé půli přišlo jisté zlepšení, ale celkově to byl z naší strany špatný zápas. Remíza se Zlatníky je pro nás ztráta."

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra): "Do Darkoviček jsme jeli s vyčištěnou hlavou, že nám sezóna začíná prakticky až tento týden. Bylo to proto, abychom v hlavách už nemysleli na minulé nepovedené utkání. Troufnu si říci, že jsme dnes měli na to, abychom Darkovičky porazili. Ale v konečné fázi jsme rádi i za remízu. Snad nás to povzbudí do dalších kol."



Sestavy


FK Darkovičky
D. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] (34. L. Moravec [-] ) , A. Kuřidém [-] (34. O. Hellebrand [-] ) , T. Kabich [-] , T. Müller [-] (64. D. Kempný [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-]

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] (85. D. Georgiev [-] ) , P. Holuša [-] , P. Pospíšil [-] - M. Bláha [-] (82. V. Dočkal [-] ) , R. Uvíra [-] , D. Bláha [-] , M. Levay [-] - J. Štencel [-] , J. Fruncek [-] (88. T. Prejda [-] )

ŽK: 51. T. Müller , 52. T. Kabich , 71. O. Hellebrand , 88. P. Turanský - 37. P. Holuša , 45. T. Němčík , 53. D. Bláha , 56. R. Chmel , 88. J. Štencel .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: MORAVEC Roman - HUDEČEK Lukáš, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jaroslav Samson
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude zápas o šest bodů. Darkovičky v prvním zápase prohrály doma s Bolaticemi, nyní musejí naplno bodovat. Navíc si myslím, že mají zkušenější tým. Tipuju výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích