3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice si poradily s Lazcemi


Branky


18

DOPLNĚNO 

Bolatice zvládly domácí dohrávku s Mokrými Lazcemi a navázaly na vítězství z Kravař. O osudu zápasu bylo rozhodnuto už v prvním poločase, kdy si domácí tým vypracoval dvoubrankové vedení. Lazce se trápí na jaře jak výsledkově, tak i organizačně, kdy lepí na poslední chvíli sestavu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Nebyl to úplně záživný fotbal, který bychom očekávali. Bylo vidět, že jsou jak naši tak i jejich kluci unaveni, asi jim ta středa nesvědčí. V zápase jsme byli určitě lepší. Vypracovali jsme si dost šancí a už po prvním poločase jsme je mohli mít na lopatě. Nakonec jsme to i tak zvládli, takže spokojenost."

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Bohužel teď řešíme dost velké problémy se sestavou. Před každým zápasem se obáváme, zda se vůbec sejdeme v dostatečném počtu a tento problém nás bude asi doprovázet ve zbytku sezóny. K zápasu - Bolatice byly na tom herně lépe než my, ale góly jsme jim nabídly po našich zbytečných chybách."



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Monsberger [-] (69. R. Plaček [-] ) , D. Sikora [-] , V. Chromečka [-] , D. Skroch [-] , D. Kotík [-] , J. Gaida [-] , J. Oberherr [-] (74. V. Baránek [-] ) , P. Langer [-] , J. Šula [-] , A. Baránek [-] (86. J. Slivka [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - M. Němčík [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] (85. D. Benda [-] ) , T. Kosňovský [-] (16. Z. Říman [-] ) , J. Garba [-] , R. Šimeček [-] , L. Poštulka [-] , D. Exner [-]

ŽK: P. Galvas , 81. D. Líbař , 85. D. Exner .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - BANOT Vojtěch, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka (hráč TJ Ludgeřovice)
Tip experta: výhra hostů

Zde si troufnu vsadit na překvapení kola a dám na výhru Mokrých Lazců. Proč? Co jsem od známých zaslechl, tak Bolatice v minulém kole vyhrály poměrně po haluzi o gól v Darkovičkách. A Mokré Lazce nějakým způsobem bojovaly doma, ale nevyšlo jim to. Váhám, ale já zkusím dát překvapení a proto vsadím na Lazce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích