0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kravařích se branky nedočkali


Branky


18

DOPLNĚNO 

Dohrávka  druhého jarního kola mezi Kravařemi a Ludgeřovicemi branku nepřinesla. Samotné utkání mnoho šancí nenabídlo, hrál se poměrně opatrný fotbal, kdy si oba celky uvědomovaly vážnost utkání. O něco blíže byly k vítězství domácí, kteří nastřelili v druhé půli tyč. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Dneska jsme neodehráli povedené utkání. V prvním poločase jsme měli rozhodnout, nicméně jsme opět nedali ani jednu branku. Stále více pociťujeme, jak nám chybí klíčový útočník, který by nám pravidelně dával každý zápas góly. Soupeř rozhodně špatný nebyl, ale pro nás je remíza jednoznačně ztráta."

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník): "Bylo to zcela vyrovnané utkání. Nějaké šance k vidění byly, ale že by to bylo nějaké představení, to zase ne. Dnes to bylo opravdu o tom, že kdo dá první gól, ten vyhraje. Remízu beru jako spravedlivou pro oba týmy."



Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - T. Seibert [-] , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , J. Ohřál [-] (60. P. Kupka [-] ) , E. Peterek [-] (46. V. Olšr [-] ) , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , V. Kryštof [-] , V. Tomíček [-] (87. J. Korbel [-] ) , J. Barcal [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - T. Šrubař [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , J. Němec [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , V. Šafarčík [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-]

ŽK: 82. R. Baranek , 91. V. Těžký , 93. P. Kupka , 93. T. Seibert - 55. V. Šafarčík , 65. L. Fojtík , 90. D. Zbořil , 93. V. Polášek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: MITURA Michal - GALÁSEK Michal, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka (hráč TJ Ludgeřovice)
Tip experta: výhra hostů

Byl bych asi špatný hráč, kdybych dal cokoliv jiného než úspěch pro vlastní tým. Ale teď upřímně, my to bereme tak, že pokud se bude hrát v tomhle počasí, my tam jedeme vyhrát. Nám se v Kravařích vždycky dobře hraje, je tam pěkný areál, super atmosféra. Někdy to vyjde, někdy ne. Ale jestli se chceme dostat na dostřel prvním třem, musíme jednoznačně vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích