Duel jarních vítězů skončil nerozhodně


Branky


18

Ve středeční dohrávce na sebe narazily dva týmy, které jako jediné na jaře ještě neztratily ani bod. Na větrnou hůrku do Chlebičova dorazila ambiciózní Vřesina, která se v případě bodového zisku mohla dostat do čela tabulky před Kravaře.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reportáž se zpracovává, bude doplněna v nejbližších hodinách.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann (trenér): "My jsme měli ospalý začátek, kdy jsme soupeře nechali hrát a dal nám po standardce branku. Posléze jsme zase hráli my a po zásluze vyrovnali. Druhá půle už tolik zajímavá nebyla, byl to spíše boj a dobývání soupeřových vápen. Myslím si, že remíza je spravedlivá na obě strany."

FC Vřesina
Petr Dombrovský: "Bylo to utkání dvou mužstev, které jsou oprávněně v širší špičce soutěže. Řekl bych, že dnes to byl typický remízový zápas, spíše boj. Chybělo tomu možná trochu více fotbalovosti, ale to nejspíš proto, že si oba celky uvědomovali, o jak důležitý zápas se jedná. Remíza tomuto zápasu sluší a je spravedlivá."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: JONSZTA David - JANTOŠ Pavol, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2022 08:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka (hráč TJ Ludgeřovice)
Tip experta: výhra domácích

Tipuju výhru domácích, protože si myslím, že Vřesina bude sbírat body převážně na svém domácím hřišti. A Chlebičov na své "větrné hůrce" bývá dost nepříjemným soupeřem. Mi z tohoto zápasu vychází výhra domácích.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů