0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec v dohrávce nestačil na Darkovičky


Branky


17

DOPLNĚNO Z DŘÍVĚJŠKA

Darkovičky ve středeční dohrávce zaskočily Hradec nad Moravicí a připsaly si důležité vítězství do tabulky. Domácí hráči neměli tentokrát svůj den a jejich výkon mužstva zůstal dost za očekáváním. Hosté si naopak připsali první jarní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Přesto se hosté po čtvrthodince hry ujali vedení, když křižnou ránu Kuřidéma nedokázal domácí brankář Válek zachytit a lovil míč ze sítě – 0:1. Kdo čekal, že se hradecký tým po inkasované brance zvedne, ten musel být dost zklamán. Domácím hráčům nešlo prakticky nic, přihrávky byl nepřesné, míče jim odskakovaly, všude byli o krok později. Ani Darkovičky toho v první půli moc nenabídly, z jejich pološancí se žádná tutovka neurodila.  

 

Druhá pětačtyřicetiminutovka už byla o něco záživnější. Domácí mohli srovnat po hodině hry, ale dobře kopnutý centr Daniela Wiwegera z levé strany nedokázal hlavičkující Černín usměrnit do poloodkryté brány. Hosté hráli dobře organizovaně a trpělivě vyčkávali na své příležitosti. A ty přišly v závěru utkání. Nejprve Moravec napálil míč na bránu a ten po ne moc přesvědčivém zákroku Válka a nešťastné teči Lichého zapadl do sítě – 0:2. Stejný hráč se podepsal i pod třetí branku, když na přední tyči dokázal ztečovat perfektně zakroucený roh Hanauera, čímž pečetil skóre na konečných 0:3. Hradec tentokrát neukázal vůbec nic a svým výkonem zklamal nejen trenéra, ale i přítomné diváky. Darkovičky naopak odčinily zaváhání z předešlé domácí remízy proti Zlatníkům.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "Byl to náš první domácí zápas na jaře, ve kterém jsme měli jednoznačně bojovat. Jenže dnes to prostě nešlo, mužstvu nevycházelo vůbec nic. Dnes jsme si jednoznačně nezasloužili bodovat. Bohužel nemám nic, co bych mohl dnes hodnotit pozitivně."

FK Darkovičky
Radek Malina: "Do utkání jsme šli s cílem, že chceme vyhrát a odčinit tím ztrátu z domácího zápasu. A to se nám od začátku zápasu dařilo, hráli jsme organizovaně a nechyběla vůle po vítězství. Věřím, že dnešní výhra klukům pomůže a že se před dalšími těžkými soupeři nebudou mít čeho bát."



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - R. Hendrych [-] , J. Štencel [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , D. Machura [-] (70. T. Hebelka [-] ) , M. Černín [-] , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] , D. Škulavík [-] (66. L. Veřmiřovský [-] ) , Š. Poštulka [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - A. Kuřidém [-] , T. Ondič [-] (68. D. Kempný [-] ) , T. Müller [-] (52. L. Moravec [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] (80. O. Diviš [-] ) , O. Hellebrand [-] , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 58. T. Müller .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - YEGHIAZARYAN Vachik, HAVLÍK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka (hráč TJ Ludgeřovice)
Tip experta: remíza

Darkovičky vyměnily trenéra, ale přesto prohrály, je to spíše manšaft, který sbírá body doma. No a Hradec, tam se také vždycky hraje těžce, soupeř je velmi nepříjemný a hlavně nepředvídatelný. Myslím, že zápas skončí bezbrankovou remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích