1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice vyválčily bod proti lídrovi


Branky


20

Šlágrem úvodního jarního kola bylo prestižní derby mezi Štěpánkovicemi a Kravařemi, na které zavítala více než pětistovka natěšených diváků. Ti byli svědkem poměrně zajímavé podívané. Předposlední celek tabulky před koncem otevřel skóre a nebyl daleko k senzaci, ale lídr z Kravař přišel záhy s rychlou odpovědí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku se hrál opatrný fotbal, ale po čtvrthodinové seznamce to byl favorit z Kravař, kdo začal pomalu a jistě dirigovat hru na trávníku. Jako první se ke střele osmělil kravařský záložník Těžký, mířil ovšem dost nepřesně. V 18. minutě se domácí svěřenci hodně zlobili na pomezního, který nezvedl praporek a nabídl Kravařím samostatný únik na bránu. Navrátilec Patrik Kupka však naložil s tutovkou prachbídně, za to domácí gólman Lukovics byl v daný okamžik za hrdinu. Po dvaceti minutách hry se k první střele konečně odhodlaly i Štěpánkovice, jenže dolnobenešovská posila Labuda zamířila nepřesně nad břevno. Po půlhodině hry se hostující fanoušci nestačili divit, jakou další tutovku dokázal spálit jejich útočník Ohřál. I on zazdil svůj samostatný únik a mířil jen vedle tyče. Domácí Sobek mohl naopak skórovat z přímého kopu, ale mířil pouze do rukavic připraveného brankáře Kurky. Ten se v samém závěru první půle zaskvěl důležitým zákrokem, když zneškodnil nebezpečný pokus k tyči z kopačky Skrocha.

 

Úvodní pasáž druhé půle byla opět nepohledná a plná nepřesností. Vzrušení přinesla až situace po hodině hry, kdy Kravaře vstřelily branku. Ta však kvůli spornému (ne)faulu na brankáře nebyla uznána. V 74. minutě byl blízko gólu pro změnu domácí Sobek, ale Kurka ho dokázal tváří v tvář vychytat. Avšak v 81. minutě už kravařský obr v bráně inkasoval. Po faulu na hranici vápna kopal trestný kop Labuda a nechytatelnou pumelicí vymetl pavouky v kravařské šibenici – 1:0. Gejzír radosti však dlouho netryskal, protože ihned přišla rychlá odpověď hostů.  V 83. minutě po standartce Těžkého a skrumáži ve vápně doputoval balón až na hlavu Peterka, který umístil míč do sítě a zachránil tím Kravaře od první porážky v sezóně. Zároveň zajistil svému týmu alespoň bod do tabulky.  Vedoucí tým soutěže mohl dokonce slavit tři body, protože v samém závěru vsítil další branku, ale podruhé zaúřadoval praporek pomezního a píšťalka hlavního arbitra. Tentokrát se pískal ofsajd. Derby tudíž skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Bylo to derby jako cumel, přišlo hodně lidí, vyšlo počasí, co víc si přát. My jsme navíc předvedli dobrý výkon proti prvním Kravařím a vyválčili s nimi velmi cenný bod, kterého si nesmírně vážíme a jsme za něj strašně rádi."

Městský FK Kravaře
Petr Hladký (trenér): --- bude doplněno ---



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - D. Novák [-] , D. Skroch [-] , A. Schwalbe [-] (73. M. Grigarčík [-] ) , R. Heider [-] , R. Krzisch [-] , F. Labuda [-] (90. M. Liška [-] ) , M. Hrbáč [-] (73. L. Peterek [-] ) , F. Stromský [-] (62. D. Kožušník [-] ) , D. Sobek [-] , M. Samson [-]

Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - O. Bitomský [-] , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , J. Ohřál [-] (51. F. Baránek [-] ) , E. Peterek [-] , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , M. Schreier [-] (5. P. Kupka [-] ) , V. Tomíček [-] (51. T. Seibert [-] ) , J. Barcal [-]

ŽK: 34. F. Labuda , 70. M. Hrbáč , 86. R. Heider - 21. V. Tomíček , 34. O. Bitomský , 39. R. Baranek , 72. P. Kupka .
Počet diváků: 530. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - HAVLÍK Přemysl, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích