0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 10:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov oplatil Lazcům podzimní porážku


Branky


20

Nedělní dopoledne připravilo zajímavý duel mezi celky ze středu tabulky. Mokré Lazce chtěly navázat na povedený závěr podzimní části, ovšem proti stál těžký soupeř. Vyrovnaný souboj rozhodla brzká branka z úvodu druhého poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Na trávníku bylo vidět mnoho soubojů ve středu hřiště, z kterých pramenila řada nepřesností, Dlouhé nákopy dokázaly pozorné obrany uklidit včas do bezpečí a když už tak neučinila obrana, dokázal zaskočit brankář. Tak nějak tomu bylo při ojedinělé šanci Lazců v první půli, kdy zkušený Wojnar vybízel přesným centrem Galvase k zakončení hlavou, jenže proti byl včasný výběh a vyškrábnutí míče z rukou brankáře Hegara. Velké vzrušení nastalo v samém závěru první půle na druhé straně. Ve 40. minutě využili hosté propadu v mokrolazecké obraně, když Radek z rohu vápna našel přihrávkou pod sebe na pětce opuštěného Korbela, jenže ten instinkt zabijáka nepotvrdil. Místo pohotového uklizení míče do sítě pouze napálil balón do dobře stojícího gólmana Baroše. Ten si vzápětí poradil i s dorážkou Matyáška.

 

Ve druhé půli se obraz hry přeci jen o něco zlepšil. Chlebičov působil o něco aktivněji a dokázal dobře kombinovat po zemi. Po jedné z akcí se navíc ujali Viktoriáni vedení. Na časomíře běžela 54. minuta, když Stošek pláchl domácím podél lajny a v pravý čas asistoval nabíhajícímu Matyáškovi, jenž střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre – 0:1. Domácí hráči reklamovali ofsajd, ale rozhodčí nakonec branku uznali. Po hodině hry se snažil navýšit vedení hostů Radek, ale Baroš zůstal v bráně pozorný. Brankou poté neskončil ani střelecký pokus Černohorského. V závěrečné fázi zápasu převzali iniciativu domácí hráči. Do zakončení se nejvíce prodíral střelec Galvas, ale z tohoto zápasu vyšel střelecky naprázdno. Ještě jednou se domácí zlobili na rozhodčí, když deset minut před koncem nepotrestali údajný zákrok na Líbaře ve vápně. Chlebičov si pak už závěr utkání pohlídal.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Jsem zklamán, protože prohrát jsme si rozhodně nezasloužili. Řekl bych, že to byl naprosto vyrovnaný zápas, kterému by spíše slušela remíza. Na konci zápasu se měla jednoznačně pískat penalta po faulu na našeho hráče, i někteří kluci z Chlebičova se divili. Jenže mladý rozhodčí ji bohužel neviděl."

SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "První poločas neměl s fotbalovostí vůbec nic společného. My jsme se přizpůsobily hře domácích a dlouho nemohli hrát svou hru. Hodně nám pomohl rychlý gól po přestávce, který změnil obraz hry. Před zápasem jsme se bavili s Vildou Axmannem a chtěli bod, nakonec máme všechny tři. Takže za nás spokojenost."



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - J. Harazin [-] (53. D. Moša [-] ) , D. Exner [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] (70. A. Hiemer [-] ) , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] (80. K. Lomozník [-] ) , T. Kosňovský [-] , J. Garba [-] , L. Poštulka [-] , M. Němčík [-]

SK Viktorie Chlebičov
J. Hegar [-] - M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] , M. Hoza [-] (24. D. Benek [-] ) , D. Drexler [-] (72. A. Černohorský [-] ) , R. Kolig [-] (89. L. Gabaj [-] )

ŽK: 22. P. Wojnar , 85. T. Kosňovský - 39. D. Matyášek , 52. J. Radek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - PÍSEČNÝ Lukáš, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích