Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice doma přehrála favorizovanou Slavii


8

Můj dům, můj hrad. Fotbalisté Javornice potvrdili, že jsou v domácím prostředí velmi silní a po dobrém výkonu porazili hradeckou Slavii 5:2. Rozhodnutí padlo ve druhém poločase, ve kterém na rozdíl od hostů domácí vsítili tři branky.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: "Slavia u nás začala v tempu, ke kterému jsme se nedokázali ani přiblížit. Brzy se tak ujala zaslouženého vedení, navíc technika hráčů Slavie přesahuje úroveň naší soutěže. Na druhou stranu proti ní stála parta bojovníků, která nedá nic zadarmo. Díky tomu jsme dvakrát skóre dorovnali a druhou půli jsme hosty vyloženě přetlačili. Perfektně jsme tak využili naše hřiště a vlastnosti našeho týmu. Takový výsledek s týmem, který je fotbalově o něco dál, je tak pro nás naprosto super a moc si ho vážíme!"

FC Slavia Hradec Králové B
Jan Mukařovský, trenér: "Měli jsme velmi dobrý vstup do zápasu. Škoda, že jsme z toho vytěžili jen dvě vstřelené branky. Situaci před první brankou nebrankou šlo určitě řešit lépe. Ve druhém poločase Javornice přidala na důrazu a bojovnosti a přetlačila nás. Definitivně nás zlomila branka na 4:2. Týmu není moc co vytknout, ale dnes to na body bohužel nestačilo. Gratulujume Javornici ke třem bodům."



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - P. Kasper [-] , D. Suk [-] , S. Koutský [-] - J. Nosek [-] , J. Hovorka [-] , M. Šrefl [-] , J. Kráčmer [-] , T. Krunčík [-] (87. O. Nosek [-] ) - M. Vidlička [-] (72. M. Plíhal [-] ) , A. Krejčí [-] (87. F. Dvořák [-] )

FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - M. Jonáš [-] , F. Buchwald [-] , T. Erber [-] (46. A. Tomek [-] ) , P. Vencl [-] , T. Kašpar [-] , M. Hloušek [-] , D. Ročňák [-] , M. Poláček [-] , M. Klicnar [-] , J. Mukařovský [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Prinz Zbyněk - JANOTA Josef, BOGDAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: remíza

Dominik Palm

Expert: Milan Stránský
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas dvou týmů z popředí tabulky rozhodnou až pokutové kopy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Velmi těžké utkání, které může rozhodnout jediný gól. Šťastnější bude Javornice.