Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery si přesvědčivě poradily s Lípou


Branky


5

Zapomenout na minulou porážku s vedoucí Třebší. To byl úkol Stěžer v 26. kole, ve kterém doma hostily Lípou nad Orlicí. Po výsledku 6:2 se to druhému celku tabulky povedlo, když vyhrál 6:2.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
R. Pavlík, trenér: "Krásný vstup do zápasu a výborných prvních dvacet minut. Pohyb, kreativita, fotbalovost. Jen škoda, že si kluci poté začali myslet, že už není o co hrát a spíše jen zápas dohrávali. Škoda hlavně pro naše početné a věrné diváky."

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: "Domácí tým potvrdil úlohu favorita a zaslouženě zvítězil. Naše branky obstaral David Mondík, který mistrně zahrál dva trestné kopy."



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - K. Vácha [-] (61. J. Formánek [-] ) , J. Vácha [-] , R. Štěpánek [-] , D. Miček [-] (78. J. Vácha [-] ) , D. Havlíček [-] , F. Hušek [-] , A. Mlateček [-] , T. Tušic [-] (61. J. Tuček [-] ) , J. Samšeňák [-] , P. Halberštát [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
V. Hlach [-] - E. Charvát [-] , L. Kapucián [-] (14. F. Šimerda [-] ) , V. Kapucián [-] , A. Kapucián [-] , M. Kozel [-] , O. Karlík [-] , M. Brzokoupil [-] , L. Skalický [-] , M. Škop [-] , D. Mondík [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KAFKA Bohumil - TUREK Jiří, HALBERŠTÁT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jiří Gabriel
Tip experta: výhra domácích

Po prohře v Třebši se budeme chtít vrátit na vítěznou vlnu, na které věřím, že dojedeme až do konce soutěže. Ačkoliv se utkání s Lípou nebudu moci zúčastnit, věřím v pohodlné vítězství a hattrick Kajdy Váchy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích