2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery odvezly dva body z Meziměstí


Branky


3

Zajímavé utkání a čtyři vstřelené branky. Meziměstí přivítalo na domácím hřišti přední celek soutěže, Stěžery, a byť měli hosté více ze hry, zrodila se remíza 2:2. V penaltovém rozstřelu uspěl favorit, a tak si odvezl dva body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Jindřich Kitler, trenér: "Po dlouhé době jsme se představili v domácím prostředí a přijelo k nám velmi dobré a kvalitní mužstvo. Fotbal je o chybách, tak to bylo na obě strany. Nakonec nás hosté zmáčkli, ale ustáli jsme to a byl z toho bod, který bereme všema deseti. Penalty jsou loterie. Děkuji své pravé ruce a všem ostatním hráčům."

TJ Sokol Stěžery
Radim Pavlík, trenér: "Pro nás, bohužel, ztráta jednoho cenného bodu. Houževnatý soupeř a naše neschopnost se s tím vypořádat ve spojení s hrubými chybami v naší defenzivě stanovil konečný výsledek."



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , P. Šolc [-] (62. P. Gajdoš [-] ) , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] (81. J. Bohanský [-] ) , M. Balín [-] , J. Kubeček [-] (74. Z. Nývlt [-] ) , J. Sedláček [-] , P. Šnábl [-] , P. Urban [-]

TJ Sokol Stěžery
P. Smetiprach [-] - J. Formánek [-] , R. Faltus [-] , D. Miček [-] , R. Štěpánek [-] , T. Paulů [-] (79. J. Pešl [-] ) , J. Samšeňák [-] , J. Tuček [-] , P. Halberštát [-] , F. Hušek [-] (53. A. Mlateček [-] ) , T. Tušic [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAFKA Bohumil - KURIC Jan, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: David Mondík
Tip experta: výhra hostů

Stěžery jsou adeptem na postup. Mají vynikající tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích