Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 14:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr rozstřílel Žacléř


6

Jasná záležitost. Poslední Žacléř na domácí půdě nestačila na rezervu Dvora Králové. Na sedmigólovém výprasku se podílel hned šesti brankami střelec Martin Otradovský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Dušan Poláček, trenér: "V prvním poločase jsme byli víc než vyrovnaným soupeřem. Neproměnili jsme pokutový kop, a měli další velké šance, které volali po gólu. Ve 42. minutě jsme dostali branku do šatny, a to náš mladý tým položilo a už nenavázal na výkon z prvního poločasu. Soupeř pak trestal každou naši chybu."

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Stanislav Ježek, obránce: "Trenér Rejl musel s brankářem Karešem s áčkem do Kutné Hory, a tak šel do branky hráč z pole Šenfeldr. I když jsme chtěli začít aktivně, byli to domácí, kteří hráli první housle. Jenže Adam uzamkl branku a chytil i penaltu. Až to a změna v rozestavení nás probralo a konečně jsme se začali prosazovat. Poločas jsme vyhráli 1:0. Druhá půle byla vyrovnaná asi pět minut. Pak už to byl koncert. Krásné kombinace a ještě hezčí branky, které jednu za druhou sázel kanonýr Martin Otradovský."



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - P. Ondráško [-] , R. Schneider [-] , J. Mádle [-] , D. Pospíšil [-] , L. Cvik [-] , D. Hradecký [-] , R. Horváth [-] (37. A. Mačo [-] ) , M. Skála [-] (72. J. Horváth [-] ) , T. Hošek [-] , R. Šklíba [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem B
A. Šenfeldr [-] - V. Zlámal [-] , P. Rejchrt [-] (66. M. Pražák [-] ) , M. Otradovský [-] , S. Ježek [-] , M. Kasan [-] , J. Prokůpek [-] , F. Hanek [-] (46. D. Žaba [-] ) , V. Jirák [-] , D. Bednář [-] , F. Horák [-]

ŽK: 62. M. Skála , 69. J. Mádle , 72. D. Pospíšil - 45. S. Ježek , 55. V. Jirák .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Šnajdr Michal - JANOTA Josef, ŘEZÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Dominik Rosputniak
Tip experta: výhra hostů

Žacléř už nemá motivaci a Dvůr suverénně vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů