Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice stvrdila postup ve velkém stylu. Doma deklasovala Kocbeře


Branky


7. Š. Kracík , 14. D. Barták , 17. J. Kypr , 18. J. Kypr , 65. Š. Kracík , 71. R. Klouza , 75. J. Kypr , 82. D. Barták , 89. L. Haken
5

Titul a postup do 1. A třídy. Fotbalisté Železnice mají v kapse prvenství v soutěži a jistotu, že si příští sezonu zahrají druhou nejvyšší krajskou ligu. Svěřenci trenéra Blažeje v 26. kole na domácí půdě roznesli Kocbeře jasně 9:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Zápas se hrál v módu přitáhnout, povolit, přitáhnout. V podstatě bylo za osmnáct minut hotovo, poté se hrála hluchá pasáž až do 65. minuty, závěr utkání jsme opět odehráli pro diváky. Soupeř nás dokázal po jistou část duelu zpomalit i vykolejit, ale právě jen po jistou část. Kde nás nedokázal ubránit, to byly standardky a křídelní akce. Klobouček před Danem Bartákem, zranění nosu mu nezabránilo dát dva góly a asistovat u dalších. Postup je hotov. Po konci zápasu se odehrávalo završení se skvělými fanoušky."

TJ Jiskra Kocbeře
Tomáš Béna, asistent: "Z nedělního výletu do Železnice si odvážíme historický debakl. Od samotného začátku se nám nedařilo naplnit taktické pokyny a zejména laxní přístup k bránění standardních situací a centrů ve vlastním vápně je na zamyšlenou. Železnickým, kteří v posledních letech ukazují celému okolí, jak by se měla celá fotbalová komunita prezentovat, gratulujeme k zaslouženému postupu do vyšší soutěže."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] (89. J. Čistecký [-] ) - T. Odvárko [-] , A. Starý [-] , Š. Kracík [-] - M. Beránek [-] (72. J. Daniš [-] ) , J. Šťastný [-] , R. Klouza [-] , D. Barták [-] , J. Míka [-] , T. Bucek [-] (46. F. Burgert [-] ) - J. Kypr [-] (83. L. Haken [-] )

TJ Jiskra Kocbeře
L. Tichý [-] - F. Picha [-] , Z. Stránský [-] , V. Hulík [-] , M. Brutovský [-] , P. Matějka [-] , F. Krejsa [-] , J. Stefanidis [-] , A. Tryzna [-] , M. Kilevník [-] , P. Borský [-]

ŽK: 41. M. Kilevník , 52. A. Tryzna .
Počet diváků: 227. Rozhodčí: Kánská Blažena - ČOŽÍK Marek, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jiří Rejl
Tip experta: výhra domácích

I když se hosté herně i výsledkově na jaře zvedli, tak na suveréna soutěže to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích