0:1
(0:0)
88. D. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ze Železnice v závěru vydřel tři body v Miletíně


Branky


88. D. Malý
7

Taktická bitva byla k vidění v utkání dvou předních celků soutěže. Do Miletína přijel suverén tabulky ze Železnice a dlouho to vypadalo na dělbu bodů. V závěru však hosté využili chyby domácích v rozehrávce a díky brance Malého zvítězili nejtěsnějším poměrem 1:0.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Místo pěkného fotbalu byla k vidění taktická bitva. Šance, které si mužstva vytvořila, zlikvidovali výborní brankaři. Ve druhé půli se projevila absence našich tří hráčů základní sestavy. Na jejich místa museli nastoupit hráči s nedoléčeným zraněním. Soupeř sice přebral iniciativu, ale zápas směřoval k penaltovému rozstřelu. Dvě min. před koncem však přišla chyba v naší rozehrávce a soupeř nás potrestal. Škoda podle mě to byl zapas, ve kterém jsme mohli bodovat."

TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Ráno před utkáním jsem se vrátil do dětství, tehdy jsem z kostek skládal obrázky. Podobně jsem skládal nyní obranu. Teď už to mohu říci, oba stopeři byli polozdraví, na pravém beku nikdo nezbyl. Síla našeho mužstva spočívá v tom, že dokáže ve svůj prospěch dotáhnout i remízové duely. Tak tomu bylo i dnes, opět díky akci Kypr-Malý. Hodně děkuji Adamu Starému, který na zápas vstal z postele a samozřejmě celému kolektivu. A poznámka na závěr. Rozhodčí Kuric - cit pro hru, fotbalové vnímání, výborný výkon".



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - J. Němeček [-] , F. Vondrouš [-] , Z. Minich [-] (40. L. Kňourek [-] ) , M. Kučera [-] (67. P. Procházka [-] ) , M. Krátký [-] (75. J. Kulhánek [-] ) , P. Jukl [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] , J. Hátle [-] , T. Lámr [-]

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - T. Bucek [-] , Š. Kracík [-] , T. Odvárko [-] , A. Starý [-] - R. Klouza [-] , J. Míka [-] , J. Šťastný [-] (46. D. Malý [-] ) , M. Beránek [-] - J. Kypr [-] (92. J. Kyselo [-] ) , D. Barták [-] (90. F. Burgert [-] )

ŽK: 33. D. Barták , 81. J. Kypr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KURIC Jan - BERÁNEK David, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Miroslav Richter
Tip experta: výhra domácích

Boj mezi druhým a prvním týmem tabulky. Rozhodne domácí prostředí. Miletín získá tři body.

Tip: remíza

Miletín by mohl urvat aspoň bod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů