Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad předvedl v Kunčicích kanonádu. Nezbeda dal čtyři góly


Branky


8

Hokejovým výsledkem skončil duel Kunčic s Lázněmi Bělohrad. Díky sedmi brankám ho vyhráli Bělohradští. Čtyřmi přesnými zásahy se blýskl Tomáš Nezbeda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DVOUBRANKOVÉ VEDENÍ HOSTŮ

Do utkání lépe vstoupili hráči Lázní Bělohrad a už ve druhé minutě po brance Nezbedy vedli 1:0. A když se stejný hráč trefil i v patnácté minutě, vedli hosté už 2:0. Ve zbytku prvního dějství se už skóre neměnilo a svěřenci Tomáše Marka tak na horké půdě Kunčic mohli být po prvním poločase spokojeni.  

NEZBEDA PŘIDAL DALŠÍ DVA GÓLY

Po změně stran padla další branka v 59. minutě a opět ji měl na svědomí Tomáš Nezbeda, který tak zkompletoval hattrick. Domácí pak atačili snížit, když se trefil z penalty útočník Novák. Jen o minutu později už ale zvýšil opět na rozdíl tří branek Nezbeda. Hosté byli při chuti a do konce utkání díky dvěma gólům Kulhánka a jedné Horáčka navýšili svůj brankový účet na číslo sedm. A protože Kunčice zásluhou Česáka rozvlnili síť Bělohradu jen jednou, skončilo utkání vysokou prohrou domácích 7:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc, vedoucí mužstva: "Ostudný výkon, ostudná prohra, vzadu průchoďák, dopředu bída. Na kluky padla deka, mají to v hlavách, věřím, že to za týden dokážeme zlomit."

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Už v předchozích dvou venkovních utkání jsme nebyli horším týmem, ale vytěžili jsme z toho pouze jeden bod. Tentokrát to vyšlo i střelecky. Od začátku utkání jsme byli aktivnější a podařilo se nám vstřelit brzy dvě branky. Do poločasu jsme si vytvořili ještě další šance, které jsme nevyužili. V druhé půli se naše dominance ještě zvětšila a přidali jsme pět branek."



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
M. Gall [-] - P. Hantsch [-] (33. T. Česák [-] ) , P. Šťastný [-] (57. J. Charvát [-] ) , D. Šolc [-] (22. M. Slivka [-] ) , J. Žahourek [-] , J. Kváš [-] , M. Gazdík [-] , P. Fišer [-] (46. M. Nun [-] ) , D. Novák [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-]

SK Lázně Bělohrad
J. Čábela [-] - T. Nezbeda [-] (69. P. Horáček [-] ) , D. Kulhánek [-] , J. Kracík [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , M. Wagenknecht [-] (71. L. Nezbeda [-] ) , J. Hrnčíř [-] (73. L. Feix [-] ) , J. Kluz [-] , J. Odvárko [-] , M. Kiec [-]

ŽK: 24. J. Žahourek , 45. J. Kváš , 65. M. Nun - 63. J. Wagenknecht , 65. J. Kluz .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - VÍTEK Pavel, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jaroslav Šeba
Tip experta: remíza

Bělohrad často prohrává pouze nejtěsnějším rozdílem. Kunčice potrápí a odveze si bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: remíza