2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka urvala proti Novému HK dva body


Branky


8

Vyrovnané utkání mezi Sobotkou a Novým Hradcem Králové skončilo spravedlivou remízou 1:1. Druhý bod nakonec získali Sobotečtí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas měl vyrovnaný průběh a když už se zdálo, že skončí nerozhodně, trefil se ve 43. minutě domácí Novák a Sobotka šla do kabin s těsným vedením 1:0. 

Do druhého poločas nastoupili lépe a aktivněji Novohradečtí a díky brance zkušeného záložníka Kolínka v 62. minutě vyrovnali. Ve zbytku utkání již branka nepadla, a tak přišly na řadu penalty. V nich dokázal jeden pokus soupeře krýt sobotecký gólman Puš a jeho tým tak nakonec uzmul druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, asistent trenéra: "Utkání skončilo nerozhodným výsledkem asi spravedlivě. Řekl bych, že jsme měli trochu vice ze hry (kromě části druhého poločasu), ale kromě jedné, vice než stoprocentní šance jsme se do mnoho velkých brankových příležitostí nedostali. V penaltách byli naši střelci neomylní, a když náš brankář chytil v sedmé sérii soupeřovu penaltu, bylo rozhodnuto o našem bodu navíc."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Na fotbalový výlet do Sobotky jsme vyrazili s mladým týmem, což se hlavně v první půlce projevilo, kdy se kluci na hřišti hledali a vyprodukovali nespočet zbytečných ztrát. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně a kromě jedné situace a závarech po standardních situacích ho měli pod kontrolou. Remízu považuji za spravedlivou, ale více než bod jsou pro nás dnes důležité nově nabité zkušenosti pro mladší hráče. Dnes zaslouží všichni pochvalu za přístup k utkání."



Sestavy


SK Sobotka
M. Puš [-] - T. Baster [-] , R. Žďánský [-] , J. Vaníček [-] (59. V. Kunst [-] ) , T. Klečal [-] , M. Miler [-] (79. Z. Přikryl [-] ) , J. Novák [-] , M. Kocourek [-] , J. Kocourek [-] , F. Materna [-] , P. Halbych [-] (72. T. Pavlíček [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - P. Novák [-] , F. Mrštík [-] , J. Hand [-] (61. J. Lorenc [-] ) , M. Černý [-] , J. Kolínek [-] (74. J. Bičiště [-] ) , A. Karmin [-] , M. Bouška [-] , F. Linder [-] , J. Ležík [-] , Š. Veselka [-]

ŽK: 51. T. Klečal - 59. M. Černý .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - BERÁNEK David, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jaroslav Šeba
Tip experta: remíza

Zápasy v Sobotce bývají nepříjemné, avšak Nový HK uhraje bod díky organizované hře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: remíza