3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Skalice v Novém Městě nerozhodně


Branky


43. D. Hůlek , 80. F. Ťokan , 83. D. Flígr - 4. S. Hanel , 17. R. Chalupa , 78. J. Hánl
5

Přesto, že ještě v 79. minutě vedli o dvě branky, nakonec o výhru přišli. Fotbalisté České Skalice remizovali v Novém Městě nad Metují 3:3. V penaltách pak získali bod navíc.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TĚSNÉ VEDENÍ HOSTŮ

Zápas začali lépe domácí a vyslali i první střelu zápasu. Pozorný brankář Šťastný ji však kryl. Poté se začali prosazovat i hosté a ve čtvrté minutě se poprvé radovali. Chalupa poslal centr z levé strany, brankář domácích ho vyrazil k Novotnému, ten vystřelil, brankář Nového Města vyrazil podruhé, ale pouze k Hanelovi a ten se už nemýlil – 0:1. V minutě sedmnácté Pípek přiklepl Hanelovi, ten odcentroval tentokráte z pravé strany a v roli střelce byl Chalupa – 0:2. Poté se dlouho hrálo spíše od vápna k vápnu, ale byly k vidění i šance. Domácí jednu z těch svých využili ve 43. minutě. Poločas tak skončil 1:2.

 

DOMÁCÍ SROVNALI

Druhá polovina utkání se Skalici nepovedla. Sice šli hosté v 78. minutě Hánlem opět do dvoubrankového trháku (1:3), ale celkově byl jejich výkon nepřesvědčivý. Výsledkem byly dvě branky v síti hostů v následujících pěti minutách a zápas tak skončil 3:3. Penalty zvládli lépe Českoskaličtí, a tak si z Nového Města odvezli dva body. 



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček, sekretář: "Vstup do zápasu nám opět nevyšel, protože jsme pustili celkem snadno hosty do dvougólového vedení. Druhý poločas patřil nám, dokázali jsme nejen vyrovnat, ale ještě nějaké šance neproměnit. V penaltách se nám nedařilo."

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "V zápase jsme dvakrát vedli o dvě branky a přesto jsme ho nechali dojít až do penaltového rozstřelu. Ten dnes naštěstí vyzněl lépe pro nás."



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
M. Hůlek [-] - D. Hůlek [-] , D. Flígr [-] , V. Ťokan [-] , P. Zákravský [-] , A. Lelek [-] , J. Novák [-] (61. F. Ťokan [-] ) , V. Jelen [-] , I. Lelek [-] , P. Srubjan [-] , E. Berger [-] (88. D. Zítko [-] )

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - R. Chalupa [-] (68. L. Böhm [-] ) , V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (68. J. Hánl [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] (85. O. Resler [-] ) , M. Tipelt [-] , V. Výborný [-]

ŽK: 51. T. Pácalt . ČK: 89. J. Chmelík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lukášek Jiří - RÁZEK Stanislav, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Martin Bíl
Tip experta: výhra hostů

Skalice se ještě nevzdává v boji o druhé místo, v těžkém zápase bude nakonec tahat za delší konec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích