Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka doma přestřílela hradeckou Lokomotivu


Branky


5

Osm branek padlo v utkání Sobotka - Lokomotiva HK. Domácí ve druhém poločase zlomili utkání na svou stranu a připsali si tři body. Hned čtyřikrát se trefil Rejman. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, asistent trenéra: "Sotva jsme nastoupili, tak jsme prohrávali 0:1. Poté jsme převzali iniciativu a šli do vedení 2:1. Soupeř ale po dlouhém nákopu a úprku jeho útočníka našim obráncům srovnal. Následně jsme šli po pěkné střele našeho kapitána do vedení, které bohužel opět nebylo konečné. Soupeř opět srovnal po rohového kopu, který jsme bránili dost naivně. V druhém poločasu jsme zlepšili obrannou činnost a zaslouženě dovedli zápas k vítězství. V utkání opět exceloval náš kanonýr Rejman."

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Úvod utkání nám vyšel skvěle a brzy jsme se ujali vedení. Soupeř však během několika minut otočil, přesto poločasová přestřelka skončila 3:3. V druhém poločase jsme mohli jít do vedení a zápas rozhodnout. Nestalo se a domácí nás naopak potrestali po hrubých chybách v defenzivě."



Sestavy


SK Sobotka
M. Puš [-] - M. Miler [-] (63. T. Baster [-] ) , S. Valdman [-] (63. J. Vaníček [-] ) , J. Novák [-] , M. Kocourek [-] , J. Kocourek [-] , T. Rejman [-] (83. Z. Přikryl [-] ) , P. Čerych [-] , F. Materna [-] , P. Halbych [-] , R. Žďánský [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - L. Mikunda [-] , F. Korenčík [-] , J. Javůrek [-] , C. Gemuh [-] - D. Smrček [-] , M. Šmied [-] (77. A. Barcic [-] ) , P. Konrád [-] , M. Chvojka [-] - L. Jurnečka [-] (81. D. Bouška [-] ) , P. Vávro [-]

ŽK: 33. J. Novák , 59. P. Halbych - 70. J. Javůrek , 77. P. Vávro .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŠILING Karel, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Martin Bíl
Tip experta: výhra domácích

Lokáda se na jaře spíše trápí a i v Sobotce se bodově neprosadí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích