3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov otočil duel s Třebechovicemi a získal důležité tři body


Branky


23. M. Gago , 48. E. Wilke , 59. L. Soumar - 19. J. Krejcar
8

Přesto, že v utkání prohrávali, dokázali nepříznivý vývoj zvrátit. Fotbalisté Broumova na domácí půdě přehráli Třebechovice 3:1.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

BEZBRANKOVÁ PŮLE

Třebechovice toužily z horké půdy Broumova odvézt body a v devatenácté minutě k nim vykročily rázným způsobem, když se trefil Krejcar. Domácí ale poměrně záhy srovnali, zásluhou Gaga. Ve zbývajících minutách již branka nepadla a do kabin tak oba soupeři šli na nerozhodného stavu. 

BROUMOV DOKONAL OBRAT

Druhý poločas domácím vyšel na jedničku. Hned ve 48. minutě dal na 2:1 Wilke a v 59. minutě zvýšil na 3:1 Soumar. A protože hosté již branku nevstřelili ani z pokutového kopu, připsali si Broumovští cenné tři body do tabulky.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "Dnešní utkání o šest bodů jsme potřebovali vyhrát a po týmovém výkonu se nám to podařilo. Nechválím jednotlivce, brankář "Dražča" mě ale přinutil udělat výjimku. Ve čtvrtém jarním utkání je to již zřejmě standard - je proti nám nařízena čtvrtá penalta. Co je však výjimečné, že všechny náš brankář zneškodnil! Jinak pochvala pro celý tým."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Domácí potvrdili, že v Broumově se nevyhrává. První půle ještě 1:1, ale ve druhém poločase šance nevyužitá, domácí dali na 2:1, pak na 3:1, my jsme poté nedali penaltu, a tak zápas skončil vítězstvím domácích 3:1."



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - E. Wilke [-] , P. Šustek [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-] , L. Soumar [-] (71. J. Novotný [-] ) , F. Pancner [-] , M. Gago [-] , D. Svoboda [-] , O. Spišák [-] , J. Kotyza [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Horák [-] (62. J. Bendig [-] ) , F. Ježek [-] (71. Z. Sehnal [-] ) , J. Krejcar [-] , D. Dědeček [-] , M. Bíl [-] , D. Petřík [-] , M. Šedina [-] (62. G. Bendig [-] ) , M. Věříš [-] , J. Želízko [-] , F. Horák [-]

ŽK: 9. O. Gago , 76. D. Svoboda - 75. J. Želízko .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: LUKES Jan - BERÁNEK David, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Jakub Drahorád
Tip experta: výhra domácích

Každý ví, že v Broumově je to těžké. Je to atmosférou, která v Broumově je, my ji využijeme a zvítězíme. Ale nečeká nás nic jednoduchého. Třebechovice jsou houževnatý soupeř.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích