2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec doma přehrál Lázně Bělohrad. Rozhodl Kolínek


Branky


9

Tři cenné body pro domácí. Nový Hradec Králové přivítal v dalším kole druhé nejvyšší krajské ligy hosty z Lázní Bělohrad a zejména díky tečované střele Kolínka nakonec ukořistil tři body. Tři body domácích v závěru pojistil Janča.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ŠŤASTNÉ VEDENÍ DOMÁCÍCH

V prvním poločase byla k vidění spousta soubojů, přičemž hosté vsázeli na rychlé protiútoky. Branky se hrsta diváků dočkala až těsně před poločasem, kdy se po tečované střele šťastně prosadil domácí Jiří Kolínek. A za tohoto stavu se také odcházelo na poločasovou přestávku. 

TŘI BODY PEČETIL JANČA

Ve druhém poločase si domácí hlídali jednogólový náskok a hostům se dlouho nedařilo vytvořit si příležitost na vyrovnání. Utkání postupně spělo do svého závěru, až udeřil domácí Janča, který svou brankou v 89. minutě pojistil tři cenné body Nového Hradce Králové. 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Jan David, vedoucí mužstva: "Očekávali jsme utkání s houževnatým a bojovným soupeřem, což se potvrdilo. Celý první poločas jsme byli horší v osobních soubojích a hosté nás zlobili nebezpečnými brejky. V závěru poločasu jsme se po tečované střele ujali šťastně vedení, a to nám pomohlo. V druhé půli jsme lépe kombinovali, čímž jsme dokázali zápas dovést do vítězného konce. Chválím celý tým za velmi dobrý přístup k zápasu a za příkladnou bojovnost."

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Z naší strany utkání plné nepřesností a zbytečně vyhozených balónů. Domácí šli do vedení těsně před koncem poločasu. Nám se bohužel v druhém poločase nepovedlo vytvořit nic, čím bychom ohrozili domácího gólmana. Odjíždíme tak poraženi."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - J. Karel [-] , T. Matějka [-] , F. Mrštík [-] (76. T. Mihulka [-] ) , P. Novák [-] , M. Šmíd [-] , Š. Veselka [-] (82. J. Janča [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-] , P. Vopálka [-]

SK Lázně Bělohrad
J. Čábela [-] - J. Odvárko [-] (28. J. Kracík [-] ) , P. Kazda [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Nezbeda [-] , M. Wagenknecht [-] (46. P. Horáček [-] ) , M. Kiec [-] , J. Kluz [-] , V. Marek [-] , J. Hrnčíř [-] (73. M. Rychecký [-] )

ŽK: 48. J. Kolínek - 36. M. Wagenknecht , 71. T. Nezbeda .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hlaváč Martin - MATULA Pavel, DUŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Jakub Drahorád
Tip experta: výhra domácích

Po zimě Nový HK předvádí dobrý fotbal a proti organizované obraně Lázní se dokáže prosadit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

30. 3. 2022 10:38
Výhra domácích

Tip: výhra domácích