2:1
(2:0)
72. R. Kollár (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:30

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice v šlágru kola zdolala Týniště. Jsme šťastní, že jsme duel zvládli, říká střelec rozhodující branky


Branky


28. L. Pavlíček , 41. D. Motl - 72. R. Kollár (p.)
6

Šlágr kola před výbornou diváckou kulisou se hrál v Solnici, kde lídr tabulky přivítal v tabulce druhé Týniště nad Orlicí. Domácí suverén nakonec získal tři body. Vítěznou branku vsítil David Motl.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DOMÁCÍ PŘESTÁLI TLAK HOSTŮ A SAMI UDEŘILI

Do zápasu vstoupili lépe hosté a hned v prvních minutách zachránil domácí skvělým zákrokem brankář Hůlka. Zlom přišel v osmadvacáté minutě, kdy se prosadil solnický střelec Pavlíček - 1:0. Od této chvíle byli naopak lepším mužstvem domácí, z čehož rezultovala druhá branka v síti Týniště n. O., když náskok lídra tabulky zvýšil Motl.


SNÍŽENÍ HOSTŮ

Ve druhém poločase to byl boj o každý metr hřiště a hra byla poměrně rozkouskovaná. Hosté dokázali snížit ve dvaasedmdesáté minutě, kdy se z pokutového kopu trefil Kollár - 2:1. Týniště však již do konce zápasu vyrovnat nedokázalo a domácí tak díky výhře 2:1 navýšili vedení v tabulce. Aktuálně mají náskok již deset bodů. 

"Kluky ze základní jedenáctky Týniště bych chtěl pochválit, že byli soudní a že jsme si to fér rozdali. Rozhodčí, na kterého byl velký tlak, vypjatý zápas zvládl. My jsme šťastní, že jsme tenhle duel zvládli vítězně,“ uvedl krátce po utkání spokojený střelec rozhodující branky Solnice David Motl. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Milan Seidl, vedoucí: "Chtěl bych poděkovat hráčům, realizačnímu týmu hostí a všem fanouškům, že podpořili naši benefiční myšlenku pomoci ukrajinským maminkám s dětmi, které musely uprchnout před válkou a žijí na ubytovně našeho klubu. Na dobrovolném vstupném bylo vybráno téměř 13,5 tisíc Kč, dalších 6,5 tisíc Kč přispěla kabina našeho A-týmu. Tedy za skoro 20 tisíc Kč mohou nakoupit nejzákladnější věci na vaření nebo praní, které potřebují k “normálnímu” životu. Jsou důležitější věci než fotbal. Děkujeme!"

SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent: "Byli jsme lepší do prvního gólu, kdy jsme měli dvě šance, které jsme nevyužili. První gól a zbytek utkání komentovat nebudu, nerad bych opět po půl roce platil pokutu. Dnes jsme byli lepší a hráčům děkujeme, jak utkání odehráli a zvládli. Náš výkon ukázal, že jsme na správné cestě. Gratulujeme domácím k postupu. Děkujeme početné skupině našich fanoušků za skvělou podporu a domácí prostředí."



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - F. Zawada [-] , R. Ptáček [-] , J. Kořínek [-] (61. M. Valášek [-] ) , L. Pavlíček [-] (81. J. Vodička [-] ) , D. Volf [-] (77. P. Nosek [-] ) , M. Jilemnický [-] , D. Motl [-] , J. Jaroš [-] , M. Ptáček [-] , M. Lebeda [-]

SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - M. Jedlička [-] , M. Cvejn [-] (46. T. Voda [-] ) , M. Kadavý [-] (66. T. Repák [-] ) , R. Kollár [-] , J. Forejtek [-] (58. J. Šreibr [-] ) , A. Novotný [-] , T. Kos [-] (66. V. Nedomanský [-] ) , D. Nejman [-] , J. Nejman [-] , D. Krupka [-]

ŽK: 53. M. Jilemnický - 42. A. Novotný , 51. T. Voda , 84. V. Nedomanský .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Otava Marian - SOUKUP Pavel, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Michal Puš
Tip experta: remíza

Jednoznačně zápas kola. Oba týmy budou chtít vyhrát, ale nepodaří se to ani jednomu. Očekávám hodně branek, ale rozhodnou až penalty, které Solnice vyhraje.

Tip: výhra domácích