6:1
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:30

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dvou rezervních celků ovládl Náchod. Trutnovu nadělil šestku


Branky


4. F. Gois , 23. F. Gois , 24. J. Čejchan , 39. D. Hanzl , 42. D. Hanzl , 78. D. Zelenka - 41. J. Herout
6

Derby dvou rezervních mužstev hostil Náchod, který přivítal Trutnov. Kdo ale čekal vyrovnanou bitvu až do konce, ten se zmýlil. Domácí celek o svém vítězství rozhodl již v poločase. Trutnovští museli zkousnout výprask 1:6.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ROZHODNUTO ZA PĚTADVACET MINUT

Náchodští do utkání vlétli a již ve čtvrté minutě vedli po brance Goise 1:0. Tentýž hráč pak ve 23. minutě zvýšil na dvoubrankový rozdíl a když o pouhou minutu později zvýšil už na 3:0 Čejchan, byl s hosty zle. Ve 39. minutě se mezi střelce zapsal i Hanzl a Trutnovští prohrávali už 0:4. Naději vykřesal ve 41. minutě Herout, ale to bylo ze strany hostů vše. Poločas hrůzy stanovil o pár momentů déle znovu Hanzl a bylo z toho poločasové skóre 5:1. 

DOMÁCÍ S PŘEHLEDEM DOVEDLI UTKÁNÍ DO VÍTĚZSTVÍ

Ve druhém dějství už padla pouze jediná branka. Na konečných a zasloužených 6:1 upravil v 78. minutě Zelenka. Náchod si tak v derby připsal povzbuzující výsledek, naopak Trutnov odjel s výpraskem. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Michal Malý, člen výboru: "Před utkáním byla nervozita jako před každým derby, ale naši hráči to zvládli na výtečnou a nedali soupeři žádnou šanci."

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "S bezpochyby nejhorším výkonem sezóny jsme po zásluze dostali výprask. Mladý soupeř nám ukázal, jak jednoduchá hra fotbal je, když si ho nekomplikujeme, a o vítězi rozhodl již v prvním poločase. K tomu stačilo prakticky jedno schéma – nákopy, na které jsme nebyli schopni zareagovat a neustále jsme propadali. Dopředu jsme byli zcela bezzubí a domácího gólmana jsme prakticky neprověřili. Nebyl to náš den, nicméně soupeři gratulujeme, přehrál nás ve všech aspektech hry. Zejména pak v rychlosti a důrazu."



Sestavy


FK Náchod B
P. Novák [-] - J. Vančák [-] , A. Šesler [-] , J. Čejchan [-] , M. Kos [-] (60. T. Bareš [-] ) , F. Gois [-] (63. D. Zelenka [-] ) , T. Vejprava [-] (63. J. Procházka [-] ) , D. Hanzl [-] , J. Fenz [-] (60. J. Rorbach [-] ) , Š. Donát [-] , D. Král [-]

MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] - T. Groer [-] (58. M. Přívratský [-] ) , J. Tobiáš [-] , P. Křížek [-] , M. Vyhnánek [-] (33. V. Dvořák [-] ) - J. Hrnčíř [-] , M. Jirousek [-] (75. D. Hrnčíř [-] ) , J. Herout [-] , O. Metlický [-] - P. Čech [-] (58. P. Kučera [-] ) , Š. Landa [-] -

ŽK: 59. F. Gois - 73. M. Jirousek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kánská Blažena - FRYŠ Milan, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Michal Puš
Tip experta: výhra domácích

Derby béček bude vyrovnané, ale rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích