1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:30

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Skalice těsně udolala Nový Hradec. Rozhodla krásná střela Šrajbra


Branky


6

Jediná branka padla v duelu Česká Skalice - Nový Hradec Králové. Favorizovaní domácí se díky gólparádě Šrajbra radovali z nejtěsnější možné výhry 1:0 a udrželi se tak v boji o druhé místo.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ŠŤASTNÝ PODRŽEL SVŮJ TÝM

První minuty utkání patřily favorizovaným domácím, ovšem bez kýženého gólového efektu. Naopak sympaticky hrající hosté mohli těsně před přestávkou jít do vedení. Novák ale domácího brankáře nepřekonal. 

ŠRAJBR VYMETL ŠIBENICI A ZAJISTIL SKALICI TŘI BODY

Ve druhém poločase, zvláště s přibývajícím časem, bylo více a více jasné, že utkání může rozhodnout jediný gól. To se potvrdilo. Díky extrémně povedené střele Šrajbra ze 79. minuty totiž domácí rázem vedli 1:0.  Ve zbytku utkání už si Českoskaličtí vedení pohlídali a mohli slavit velmi důležité tři body, které je drží v kontaktu s druhým Týniště nad Orlicí.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "K výhře jsme jsme se v nepříliš pohledném utkání spíše protrápili. Sympaticky hrající soupeř nám cestu k němu značně zkomplikoval. Trojice rozhodčích zápas odřídila s přehledem. Zvláštní pochvala míří k Michalu Šrajbrovi, který krásnou střelou zápas rozhodl."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Na dobře připraveném hřišti nás domácí v prvních dvaceti minutách zatlačili. Poté se hra opticky vyrovnala a největší šanci poločasu neproměnil ve 45. minutě Novák, když ho skvěle vychytal zkušený brankař domácích, na kterém jsme si vylámali zuby. Od 60. minuty bylo jasné, že kdo dá gól, vyhraje. Bohužel my jsme své šance zahodili a domácí po krásné střele berou tři body."



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - S. Hanel [-] , M. Šrajbr [-] , R. Chalupa [-] (59. O. Resler [-] ) , V. Výborný [-] (86. L. Böhm [-] ) , O. Chráska [-] (70. M. Škoda [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , J. Hánl [-] , V. Novotný [-]

FC Nový Hradec Králové
M. Ondráček [-] - P. Vopálka [-] , T. Mihulka [-] (58. J. Janča [-] ) , F. Mrštík [-] , J. Karel [-] , A. Karmin [-] , J. Kolínek [-] , P. Novák [-] , T. Matějka [-] , J. Ležík [-] , F. Linder [-] (64. M. Šmíd [-] )

ŽK: 90. P. Vopálka , 91. P. Novák .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Nývlt Roman - TUREK Jiří, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Michal Puš
Tip experta: výhra domácích

Skalice si se soupeřem hravě poradí a potvrdí ambice na postup. Brankář Šťastný vychytá nulu a domácí kanonýři soupeře rozstřílí.

Tip: výhra domácích