2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov v poslední minutě otočil duel s Českou Skalicí a má první jarní body


Branky


8

Do Broumova přijel v rámci druhé jarního kola jeden z aspirantů na postup, Česká Skalice. Přesto, že hosté v utkání vedli, nakonec si neodvezli ani bod a přepustili druhé místo tabulky. Broumov získal tři body v závěru utkání.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

BEZBRANKOVÁ PRVNÍ PŮLE

Favorizovaní hosté měli více ze hry, vytvořili si územní převahu, jenže nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance, a tak úvodní dějství skončilo bez branek. 

DOMÁCÍ OTOČILI SKÓRE

Hned ze začátku druhého poločasu se Česká Skalice dostala do vedení, které ji zařídil záložník Martin Diviš. Domácím se podařilo v osmašedesáté minutě z pokutového kopu vyrovnat, trefil se Svoboda. Broumov se soustředil spíše na defenzivu, a to se mu vyplatilo. Českoskaličtí však mohli přece jenom strhnout opět vedení na svou stranu, ale neproměnili pokutový kop. V samotném závěru utkání se Broumovským povedla standardní situace a díky brance Šustka získali velmi cenné tři body. 

Pro Českou Skalici venkovní ztráta znamená pád na třetí místo tabulky.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: „Velmi si cením tohoto vítězství. V prvním poločase jsme i díky štěstí přečkali šance soupeře. Hned v úvodu druhého poločasu jsme dostali gól. Trpělivě jsme bránili a čekali na své příležitosti. To nám vyšlo dokonale, podařilo se nám z penalty vyrovnat, stejně jako soupeř jsme si vytvořili několik nebezpečných situací. Hosté poté dostali výhodu pokutového kopu, který nevyužili a nám se podařilo z dobře zahrané standardky strhnout vítězství na naší stranu. Pochvala pro celý tým.“

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: „O výsledku rozhodla naše neschopnost vstřelit branku i z těch nejvyloženějších šancí. Broumovu gratulujeme k plnému bodovému zisku.“



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - L. Soumar [-] (61. I. Evteev [-] ) , F. Pancner [-] , M. Gago [-] (77. J. Novotný [-] ) , D. Svoboda [-] , O. Spišák [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , J. Kotyza [-] , P. Šustek [-] , M. Štejnar [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Šrajbr [-] , R. Chalupa [-] , V. Novotný [-] , O. Chráska [-] , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , J. Hánl [-] , S. Hanel [-] , V. Výborný [-] (61. M. Škoda [-] )

ŽK: 16. L. Soumar , 36. F. Pancner - 88. M. Šrajbr .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - TREJBAL Adam, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Dominik Palm

Expert: Martin Škoda
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Jedeme si pro tři body. Víme, že nás nečeká nic jednoduchého, ale mladý a houževnatý Broumov porazíme.

Tip: výhra hostů