Skvělý obrat! Hradecká Lokomotiva čtyřmi brankami v poslední desetiminutovce otočila duel s Lázněmi Bělohrad


Branky


8

Skvělou zápletku nabídl souboj hradecké Lokomotivy s Lázněmi Bělohrad. Domácí fotbalisté na umělé trávě malšovického stadionu skvěle zvládli závěrečné minuty utkání a díky čtyřem brankám v rozmezí deseti minut slavili první jarní vítězství. Hosty z Lázní Bělohrad nakonec zdolali jasně 5:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

JEDNOBRANKOVÝ NÁSKOK HOSTŮ

Dva body.  Takový byl rozdíl mezi fotbalisty Lokomotivy Hradec Králové a Lázní Běohrad před vzájemným duelem, který tak sliboval zajímavou podívanou. První branky se hrstka přítomných divákl dočkala ve čtrnácté minutě, kdy se povedenou ranou prezentoval Tomáš Nezbeda - 0:1. A když na svého spoluhráče navázal ve čtyřicáté minutě druhým přesným zásahem velezkušený Loner, vypadlo to s domácími nedobře. Naštěstí pro ně však dokázal rychle odpovědět Michal Šmied, posila v kádru Lokomotivy, který snížil na jednobrankový rozdíl.   

SKVĚLÝ OBRAT DOMÁCÍCH

Ve druhém poločase byli domácí lepším mužstvem a hostům se naopak hra vůbec nedařila. Nicméně krátce před koncem utkání svítilo na tabuli skóre 1:2 pro hosty. Pak se ale začaly dít věci! Svěřenci trenéra Frýdy předvedli v závěrečných minutách zápasu nevídaný obrat. V 80. minutě totiž vyrovnal svou druhou brankou v zápase Šmied a v 83. minutě poslal Lokomotivu do vedení z pokutového kopu Jurnečka. Výpadek hostů pak potrestal v 87. minutě opět Jurnečka a v 90. minutě pečetil výhru domácích 5:2 Korenčík.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: „První poločas utkání se nám moc nepovedl a hosté zaslouženě vstřelili dvě branky. Po poločasové bouřce jsme otočili utkání čtyřmi brankami ve svůj prospěch a zaslouženě získali tři body. Za druhý poločas zaslouží celé mužstvo velkou pochvalu.“

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: „Zápas dvou různých poločasů. V tom prvním jsme byli lepším týmem a může nás mrzet několik neproměněných šancí a obdržená snižující branka těsně před přestávkou. Do druhé půle jsme vstoupili jako vyměnění. Domácí nás začali přehrávat a nám se hra vůbec nedařila. I tak to bylo ještě jedenáct minut před koncem 1:2. Co se stalo potom, se dost těžko popisuje.“



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Filip Miroslav - DUŠEK Jan, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 3. 2022 04:06
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Martin Škoda
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas pro oba. Lokáda bude chtít odčinit porážku ze Skalice, Lázně Bělohrad po prvním volném týdnu budou méně rozehrané, a i proto myslím, že domácí těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích