M. Novotný 83. (vl.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 14:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec doma prohrál s Libčany na penalty


Branky


83. M. Novotný (vl.) - 60. S. Libřický
10

Libčany zvítězily v poslední kole na půdě Červeného Kostelce po pokutových kopech. Mužem utkání byl jednoznačně útočník v brance Libčan Lukáš Hubička. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující "brankář" Hubička vychytal penaltu

Libčany musel před utkání nominovat do své branky svého bývalého útočníka Lukáše Hubičku. Zní to jako velká nevýhoda, ale tento tah se ukázal jako klíčový v utkání. 

 

Domácí vstoupili do zápasu dobře. Vytvořili si mírnou převahu a i šance, ale bez kýženého efektu. Jeden z klíčových momentů byla nařízená penalta ve prospěch domácích. Míč si vzal David Hála, ale toho dokázal skvělým zákrokem vychytal hostující brankář Hubička.

 

Hosté se pak postupem času začali více tlačit vpřed a byli to oni, kdo přebíral otěže zápasu. První poločas však branku nepřinesl.

Hosté dvakrát skórovali, ale bylo to 1:1

Do druhého poločasu vstoupily Libčany aktivně a vytvořili si územní převahu. V 60. minutě byl nařízena penalta i na druhé straně. Hostující kapitán Stanislav Libřický velkou možnost využil a poslal svůj tým do vedení. 0:1.

 

V 83. minutě si centrovaný míč srazil do vlastní sítě hostující Marek Novotný a bylo srovnáno 1:1.

 

Jelikož další branka nepadla, tak o vítězi rozhodly pokutové kopy.

Hubička vychytal Libčanům druhý bod

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější střelci Libčan a když Lukáš Hubička lapil poslední penaltu, tak bylo rozhodnuto o tom, že druhý bod poputuje do Libčan.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
P. Garček (trenér): "V úvodu jsme byli aktivnější, bohužel koncovka postrádala kvalitu. Obraz hry se změnil neproměněnou penaltou, do konce 1. pol. byli lepším týmem hosté. Jak 1. pol. skončil, tak 2. začal. Herní převaha byla na kopačkách libčanských, po hodině hry hostující kapitán Libřický naložil s penaltou lépe a otevřel skóre utkání. V závěru jsme šťastnou vl. brankou vyrovnali. Bonus hostům zajistil muž utkání brankář Hubička. Teď nás čeká letní pauza, pak s chutí do přípravy na novou sezónu, už na našem novém stadionu."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): ČK a nemoc donutila dát do brány útočníka Hubase, a to byl rozhodující faktor. Za 90 minut mu nedali gól ani z penalty a překonal ho vlastní gól. V rozstřelu chytil další penaltu a u druhé rozhodil domácího hráče hadím tancem… Za svou první sezónu v Libčanech děkuji týmu, realizáku, ale i divákům, bez kterých by to nebylo to pravé. 9. místo není úplně hezké, ale máme pohár! Legendy Sanka, Bob a Rompák budou mít vyvěšenou plaketu na stadionu a přejeme jim mnoho úspěchů v další kariéře!



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Kratěna [-] (64. J. Čejchan [-] ) , K. Havlíček [-] , D. Vejman [-] , P. Prokop [-] , Z. Mudroch [-] , D. Hlava [-] , M. Srkal [-] , D. Hála [-] , J. Malina [-] , D. Petrů [-]

SK Libčany
L. Hubička [-] - P. Rompotl [-] , D. Hůlka [-] , J. Mokrý [-] (82. R. Tyrych [-] ) , J. Ruprich [-] (69. M. Hofman [-] ) , M. Peš [-] , S. Libřický [-] , F. Studýnka [-] , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , M. Friedl [-]

ŽK: 27. J. Mokrý .
Hráči zápasu: L. Hubička .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - BERÁNEK David, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Daniel Krotil
Tip experta: výhra domácích

Libčany mají teď za sebou několik velmi těžkých utkání, takže si myslím, že Červený Kostelec tento zápas zvládne a vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza