2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2022 18:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma těsně porazila vysokou


Branky


9

Souboj druhého celku s předposledním nebyl až tak jednoznačná zálažitost, jak by se asi čekalo. Slavia nakonec bere těsnou výhru a živí naději na postup do divize.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Slavii se poslední dvě utkání nepovedla, když prohrála finále poháru s Libčany a v minulém kole ztratila body na půdě Dobrušky. Navíc Vysoká dokázala na podzim na domácí půdě Slavii porazit na penalty.

 

Hned od začátku utkání si domácí vytvořili územní převahu a dostávali se i do zajímavých šancí, které však nedokázali proměnit. Velkou možnost měl Kosař, ale brankář Pavliš ho skvěle vychytal.

 

V 19. minutě po rozehraném rohovém kopu odcentroval přesně domácí Krotil a Jiří Pečenka hlavou poslal Slavii do vedení. 1:0.

 

Vedení však trvalo pouze tři minuty. Filip Jarosz se po rychlé akci středem hřiště dostal až před brankáře Maška, kterého přízemní střelou překonal 1:1.

 

Jen o minutu později si Slavia vzala vedení zpět. Po pěkné kombinaci se do pokutového území dostal domácí Jan Kabeláč, který přehodil vybíhajícího brankáře Pavliše. 2:1.

 

Hosté pak měli velkou šanci na srovnání, ale Sýkora branku přestřelil. Do konce poločasu měli domácí míč častěji na svých kopačkách, ale do větších brankových příležitostí se již nedostávali. 

Slavia si těsné vedení pohlídala

O poločase vystřídal hostujícího brankáře Pavliše jeho náhradník Kašpar. Na začátku druhého dějství měla Vysoká velkou možnost na vyrovnání. Homolka zkoušel přehodit vybíhajícího Maška, ale bohužel pro hosty přehodil i branku. 

 

Domácí byli pak aktivnějším mužstvem, kontrolovali hru, ale nedařilo se jim vstřelit branku, která by přinesla více klidu. 

 

V 79. minutě byla Slavia nejblíže ke vstřelení branky. Daniel Krotil napřáhl zpoza vápna a jeho povedená rána skončila za přispění brankáře Kašpara na břevně hostující branky.

 

Změna skóre již nenastala, a tak hradecká Slavia doma porazila Vysokou 2:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Věděli jsme, že se Slavií nemůžeme hrát otevřený fotbal. Zodpovědně bránit a vycházet do rychlých protiútoků. To se potvrdilo, jednu branku jsme vstřelili a další dvě stoprocentní nevyužili. Vadí mně dvě věci. Druhá branka domácích, kdy se nám podaří vyrovnat a hned z rozehrání inkasujeme. A pak odpískaný útočný faul v nastavení? Tak to PARDON!!"



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Řezáč [-] (59. M. Málek [-] ) , J. Pečenka [-] (46. M. Zbořil [-] ) , J. Kabeláč [-] (59. L. Kundrt [-] ) , J. Štipák [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] , M. Šejvl [-] (77. J. Hušek [-] ) , M. Kosař [-] (77. M. Brázda [-] ) , M. Strasser [-] , M. Šolc [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] (46. J. Kašpar [-] ) - J. Jelínek [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , P. Kafka [-] - T. Březina [-] , M. Haken [-] , F. Jarosz [-] (59. J. Podlipný [-] ) , T. Sýkora [-] - J. Homolka [-] , J. Pražák [-] -

ŽK: 7. J. Kabeláč , 52. O. Mates , 73. M. Kosař - 29. F. Jarosz , 89. M. Ptáček , 91. J. Podlipný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Daniel Krotil
Tip experta: výhra domácích

Poslední zápas sezóny chceme rozhodně vyhrát a navíc nás vítězství muže posunout do divize.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích